Ortorex™ Papucs Masszázs Aljjal

Original price was: Ft 16388.Current price is: Ft 10925.

Akció!

Ortorex™ Papucs Masszázs Aljjal

Original price was: Ft 16388.Current price is: Ft 10925.

Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a méretet aMérettáblázat
Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Lazítson minden lépéssel

Az Ortorex papucs percek alatt megnyugtatja fáradt lábát. Innovatív kialakításukkal a hétköznapi sétát pihentető élménnyé varázsolják. Vedd fel őket, és a napi stressz elolvad!

Rugalmas
Ezek a papucsok követik minden lépésedet, kiváló kényelmet biztosítva. Könnyedén hajlanak és csavarodnak, biztosítva a korlátlan mozgást.
Tartós
Az erős anyagokból készült Ortorex papucsok ellenállnak a mindennapi igénybevételnek. Idővel jó állapotban maradnak.
Könnyű
Papucsunkban úgy fogja érezni magát, mintha a levegőben járna. Könnyű szerkezetük megakadályozza a lábfáradtságot, így hosszabb ideig is viselheti őket.
Lábmasszázs

Ezeket a papucsokat texturált aljjal tervezték, hogy stimulálják a lábizmokat. Segítenek javítani a vérkeringést és enyhíteni a stresszt. Élvezze a terápiás előnyöket, és tapasztalja meg a relaxációt, mint még soha!

Lengéscsillapítás

Az Ortorex otthoni papucsok párnázó hatást biztosítanak, csökkentve a lábra nehezedő nyomást.

Csúszásmentes talp

Masszázsszandáljaink elősegítik a fokozott biztonságot, mivel talpuk minimalizálja az esés kockázatát. Lépcső, csempe vagy fapadló - bármilyen felületen magabiztosan járhat.

Méret útmutató
  • A cipőhöz szükséges lábméret megméréséhez:
  • 1. Álljon mezítláb, a sarkát a falnak támasztva.
  • 2. Helyezzen egy vonalzót a padlóra a lábával párhuzamosan úgy, hogy a vonalzó vége a falhoz érjen.
  • 3. Keresse meg a hosszúságot a faltól a leghosszabb lábujja végéig.
SizeUSUKEUFoot length
cminch
36-375.5437239.06
38-396.5538249.44
40-4186.540259.84
42-4397.541.52610.23
44-45108.542.52710.63
4.75
16 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  1. B****y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Széles lábam van bütyökkel és dolgozom a lábamon. Amikor hazaérek a munkából, inkább váltok ezekre az akkupresszúrás papucsokra, mint a hagyományos lapos papucsokra. Rugalmasak, stabilak és nagyon pihentetőek. Mindenkinek bátran ajánlom őket.

  2. M****e (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Nagyon szeretem ezeket a papucsokat és házon belüli cipőként hordom. Az egyetlen panaszom, hogy a talpa mágnesként szedi fel a szennyeződéseket. De könnyen moshatóak és száradni is lehet őket akasztani. Még mindig megéri a pénzét.

  3. L*a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezt a papucsot a nagypapámnak vettem, aki ízületi gyulladásban szenved. Az öröm az arcán, amikor felveszi őket, felbecsülhetetlen. A masszázs funkció tökéletes a fájós lábára. Fantasztikus vásárlás!

  4. J**n (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    El sem hiszem, hogy ilyen sokáig éltem ezek nélkül! Ezek a papucsok nagyon kényelmesek. Nem tudok visszatérni a hagyományos papucs használatához, miután minden lépésnél masszírozza a talpamat. 10/10!

  5. E****n (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Nagyszerű papucs. Puha és könnyű, de könnyen viselhető. Adnak némi masszírozó hatást, de nem annyira, hogy fájjon. Méretre igaz.

  6. T****r (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Nagyon szeretem ezeket a papucsokat. A gumidudorok csodálatos érzés a talpán, ahogy sétálsz vagy állsz. Könnyű járni bennük, mivel nem túl puhák, hogy félrelépéseket okozzanak. Nagyon kényelmes, köszönöm!

  7. S**e (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Kíváncsiságból vettem meg ezt a masszázspapucsot, és remek választás volt. A masszázs alja olyan, mint egy mini lábfürdő. Abszolút nagyszerű papucs! Ajánlott.

  8. A****y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezek a papucsok olyanok, mint a mennyország a stresszes lábaimnak. Kényelmesek és a masszázs funkció hatékonyan oldja a lábfeszültséget. A ház körül való viselésük jótékonyan hatott a hosszú munkanapok után. Nagyon ajánlott!

  9. J***s (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Impulzusból vettem ezeket, és kiderült, hogy ez volt a legjobb impulzív vásárlás! Imádom, hogy a masszázs funkció megnyugtató hatást nyújt a lábamnak járás közben. Nagyszerű találmány!

  10. S***a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Nagyon szépek ezek a masszázs papucsok, minden nap hordom őket. Eleinte keménynek éreztem a lábamon és csak zoknival tudtam viselni, de ahogy telik az idő, egyre puhább és kényelmesebb.