Szuper Vastag Súlyozott Meleg Takaró

Ft 55583Ft 106827

Akció!

Szuper Vastag Súlyozott Meleg Takaró

Ft 55583Ft 106827

Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a méretet aMérettáblázat
Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Ne hagyja, hogy a hideg megzavarja az alvását

Tapasztalja meg a végső melegséget az Ortorex vastag takaróval. Nehéz anyaga kivételes szigetelést biztosít, tökéletes a hűvös éjszakákon. Ráadásul olyan kellemes tapintású, hogy ki sem akar majd kelni az ágyból.

Meleg

Ahelyett, hogy feljebb tekerné a termosztátot, burkolózzon ebbe a gyapjú takaróba. Ez közelebb fogja zárni a testhőt a testéhez, és melegen tartja.

Puha

Takarónk vastag és kényelmes, így használatakor otthonosan és nyugodtan érezheti magát. Plüssessége megnyugtató érintést biztosít, hozzájárulva a nyugodt pihenéshez.

Tartós

Az Ortorex téli takaró ellenáll a kopásnak. Elviseli a gyakori mosásokat anélkül, hogy elveszítené megjelenését vagy textúráját.

Mérettáblázat
SIZELENGTHWIDTH
cminchcminch
S20078.715059.1
M22086.618070.9
L23090.620078.7
XL24094.522086.6
4.82
11 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 11 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  1. K***a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Nagyon kényelmes. Nagyon kényelmes. De jól lélegzik, így nyáron nem fog túlmelegedni. Az anyaga is tartós, és több mosás után is jól tartotta magát.

  2. A***y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    A súlyelosztás tökéletes, és nem csúszik le éjszaka. Nagyszerű a hideg és magányos éjszakákon. Ajánlott.

  3. M***a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Abszolút szeretem ezt a takarót. Egyszerűen nyugalmat és szeretetet érzek, amikor alatta alszom el. Az egyik legjobb vásárlásom volt!

  4. N****y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez a takaró nagyszerű, de elég nehéz mozgatni. Ez azonban nem befolyásolja az alvás minőségét, amit ad. Viszont megterhelő lehet, ha valaha is szobáról szobára kell cipelni!

  5. D****a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Szeretem ezt a takarót, de véleményem szerint nyári használatra egy kicsit túl meleg. Hidegebb évszakokban azonban tökéletesen működik, kényelmesen tart és segít javítani az alvásminőségemet.

  6. K***n (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Nem tehetek mást, mint hogy köszönetet mondok a termék készítőinek! Szuper puha és vastag, otthonosan és melegen tart. Elalváskor is segít csökkenteni a stresszt.

  7. S****e (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez tökéletes azoknak az embereknek, akiknek szükségük van egy jó éjszakai alvásra. Meglepően kényelmes és segít gyorsabban elaludni, mint korábban. Nagyon ajánlom!

  8. P*****a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Először szkeptikus voltam, de ez a takaró úgy javította az alvásom minőségét, mint semmi más. Öröm betakarózni vele a hideg éjszakákon.

  9. O****a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez a takaró minden, ami egy fantasztikus alváshoz szükséges! A súlya tökéletes. Fenntartja az egészséges testhőmérsékletet, és minden reggel feltöltődve ébredek!

  10. L****a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Nem tudok betelni ezzel a súlyozott takaróval. Szuper melegen tart anélkül, hogy túl nehéz lenne. Fontolgatom, hogy szerzek még egyet a nappalimba!