Női Alkalmi Fűzős Tornacipő Lélegző Cipő

Original price was: Ft 27096.Current price is: Ft 13548.

Akció!

Női Alkalmi Fűzős Tornacipő Lélegző Cipő

Original price was: Ft 27096.Current price is: Ft 13548.

Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a méretet aMérettáblázat
Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Fokozza a stílusát, emelje a kényelmét

Az Ortorex fűzős tornacipő ideális választás a mindennapi viselethez. Könnyűek, légáteresztőek és nem korlátoznak. Sokoldalúságuk miatt a ruhatárad elengedhetetlen kiegészítői. Ráadásul a robusztus kialakítás garantálja a hosszú távú használatot.

Tartós
A kiváló minőségű anyagoknak és az erős varrásoknak köszönhetően ezek a tornacipők ellenállnak a szakadásnak és a kopásnak. Idővel megőrzik funkciójukat és megjelenésüket.
Könnyű súly
Hálós tornacipőnk elfeledteti veled, hogy bármit is viselsz a lábadon. Nem fogsz elfáradni még egész napos gyaloglás után sem.
Rugalmas
Az Ortorex tornacipő minden lépésedhez alkalmazkodik, lehetővé téve a könnyű mozgást. Nem terhelik meg a lábadat, és nem okoznak fájdalmat hosszabb viselés során sem.
Hálós szövet

Ezek a tornacipők elősegítik az aktív légáramlást, csökkentve az izzadtság felgyülemlését. Segítenek megőrizni a lábad egészségét és szagmentességét.

Vastag talp

Fűzős tornacipőink minimalizálják a lábad és az ízületeid igénybevételét. Tartós kényelmet biztosítanak, és megakadályozzák a fáradtságot a hosszú gyaloglás során.

Stílusos kialakítás

Az Ortorex kauzális tornacipő tökéletes kiegészítője lesz a ruhatárának. Minimalista kialakításuk minden öltözéket kiegészít, és divatosabbá és modernebbé teszi a megjelenését.

Mérettáblázat
  • A LÁB MÉRÉSE A CIPŐKÉPPEN:
  • 1. Álljon mezítláb, sarkával a falnak támasztva.
  • 2. Helyezzen egy vonalzót a padlóra a lábával párhuzamosan úgy, hogy a vonalzó vége a falhoz feküdjön.
  • 3. Keresse meg a hosszt a faltól a leghosszabb lábujja végéig.
SIZEUSUKEUFOOT LENGTH
cminch
365.5437239.06
3764.537.523.59.25
386.5538249.45
3975.53924.59.65
4086.540259.84
418.574125.510.04
4.79
15 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  1. A*****e (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezek a cipők tényleg annyira kényelmesek, hogy el vagyok ájulva! Aranyosak, funkcionálisak és tökéletesek a hosszú sétákhoz! Nagyon stílusos és könnyű. Nagyon ajánlom őket

  2. L***n (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Aggódtam, amikor megrendeltem őket, de valójában nagyon tetszik ez a tornacipő. Tökéletesen illeszkednek. Szépen illeszkednek, de nem szorítanak a lábujjaimra. Általános sportos használatra vettem őket, és szerintem nagyon jó lesz.

  3. J***e (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez a legkönnyebb cipő, amit valaha is viseltem. Nagyon kényelmesek, és nem volt számomra betörési idő, csak jó minőségű járás rögtön az elején!

  4. S***h (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Azért vettem ezt a tornacipőt, hogy edzőterembe járjak, és annyira kényelmes, hogy olyan érzés, mintha a felhőkön járnál! A legjobb tornacipő a piacon! Nagyon ajánlott!!!

  5. E***a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezek a tornacipők kiváló ár-érték arányúak. A lélegző anyag frissé teszi a lábam még egy hosszú nap után is. Könnyűek és nagyon kényelmesek. Tervezem, hogy veszek még egy párat!

  6. K***e (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Munkához vettem ezt a cipőt. Nagyszerűek! Soha nem fáj a lábam és nagyon könnyű mosni! A már rengeteg bókot kaptam rájuk!

  7. L*****y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Imádom, hogy a tornacipő pont olyan, mint egy pár zokni. Nagyon kényelmes, jó alátámasztással. Más színeket is be fogok szerezni. Sokat sétálok a munkámban, és ezek kényelmesek ehhez.

  8. H****y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Folyamatosan kényelmes cipőket keresek, és rábukkantam ezekre a tornacipőkre. A párnázás első osztályú, hihetetlenül könnyűek és annyira lélegzőek. Gyalogláshoz használom őket, és nem tudom eléggé ajánlani őket!

  9. J**n (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Imádom ezeket a cipőket! Csak azt kívánom, bárcsak egy kicsit több boltív alátámasztás lenne bennük. De imádom, hogy légáteresztőek és könnyűek. Tökéletesek alkalmi viselethez vagy futáshoz

  10. P***y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    A tornacipő szép és hihetetlenül lélegző, ami jó. A fűző azonban egy kicsit hosszabb a szükségesnél. De ez nem befolyásolja a cipő általános teljesítményét, ami kiváló.