Állítható Ágyrácsos Segédfogantyú

Original price was: Ft 144116.Current price is: Ft 72058.

192 vásárolt az elmúlt hónapban

Akció!

Állítható Ágyrácsos Segédfogantyú

Original price was: Ft 144116.Current price is: Ft 72058.

123 vásárolt az elmúlt hónapban

Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Könnyebb felkelni extra támogatással

Az Ortorex kapaszkodórúd a rászorulók számára változást jelent. Jelentősen leegyszerűsíti az ágyba való be- és kiszállást. A rúd könnyedén beállítható, és egyértelmű utasításokkal rendelkezik a felszereléséhez. Nagyszerű az idősek vagy a műtét után lábadozók számára.

Tartós
A nagy szilárdságú anyagokból készült kapaszkodórúdunk hosszú távú használatot biztosít. Jelentős súlyt bír el anélkül, hogy megsérülne. Biztosan kiállja az idő próbáját.
Könnyen felszerelhető
Kövesse az egyszerű utasításokat a gyors felállításhoz. Nem lesz szüksége speciális szerszámokra, ami gondtalanná teszi az összeszerelést.
Állítható
Ez az ágyrács könnyen szabályozható a felhasználók magasságához.
Két sávos kialakítás

A kapaszkodórúdunk kiváló alátámasztást és egyensúlyt biztosít. Egyedi kialakításának köszönhetően a felhasználók nagyobb magabiztossággal tudnak felállni vagy lefeküdni.

Tároló táska

Az Ortorex ágyrácshoz egy tasak tartozik a személyes tárgyak tárolására. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a szükséges dolgokat elérhető közelségben tartsák.

Csúszásmentes felület

A keze nem fog csúszni, amikor a sínbe kapaszkodik. Ez jelentősen csökkenti a balesetek kockázatát. A mi ágyrácsunk biztonságos és kényelmes.

4.86
22 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 22 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  1. S****e (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    A beszerelés gyerekjáték volt, és nagyon stabilnak bizonyult. Imádom a plusz biztonságot, amikor be- és kiszállok az ágyból. A tárolózseb nagyon kényelmes a szemüvegemnek és a távirányítónak. Kiváló vásárlás!

  2. P***a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezek a sínek jól megmunkáltak, masszívak, nehéz anyagból készültek és könnyen összeszerelhetőek. Az alsó sín a matrac alá csúszik, hogy ne mozogjon. Az ágy magasságához állítható, és szépen párnázott fogantyúkkal rendelkezik. Jó elem az ágyba/ágyból való be/kiállás segítésére.

  3. T***y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezt az ágyrácsot könnyű volt összeszerelni. A rudak puha párnázással vannak ellátva ott, ahol az ember megfogná a korlátot. Jól működik és nagyon stabil és minőségi anyagokból készült. Ajánlanám másoknak is.

  4. M****e (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez az ágyrács nagyon masszív és stabil. Tetszik, hogy állítható a magassága, így vastagabb matracokon is jobban használható. Azt is szeretem, hogy két kapaszkodó van benne. Jól jönnek, amikor ülök vagy fekszem. Összességében nagyon elégedett vagyok a korláttal.

  5. T***s (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez az ágykorlát nem túl széles, de megakadályozta, hogy a házastársam kieszen az ágyból, és ad neki valamit, amibe belekapaszkodhat, hogy áthúzza magát, vagy hogy segítsen felállni. Van hozzá egy tárolótáska is, ami kényelmes. Köszönöm.

  6. M***l (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezt az ágyrácsot anyukám régebbi ágyrácsának cseréjére vettem. Imádja, hogy van egy második kapaszkodó, ami megkönnyíti a dolgát. Könnyű volt felszerelni és kiváló támaszt nyújt. A felépítés masszív. Ajánlott!

  7. O****r (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez az ágy kapaszkodó nagyon hasznos az idős édesanyámnak. Jó alátámasztást biztosít és az állítható magassága praktikus. Bárcsak a szerelési útmutató világosabb lenne. A hálós zseb viszont egy szép dolog. Még mindig jó vétel.

  8. A****n (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez az ágyrács pontosan az, amire szükségem volt a műtét utáni felépülésemhez. A férjem 5 perc alatt szerelte fel. Erős és megbízható. Megadja a szükséges támaszt, amire szükségem van az ágyba való be- és kimozduláshoz. A hálós zseb hasznos kiegészítő a kisebb tárgyak közel tartásához. Nagyszerű!

  9. K***h (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez egy kiváló ágyrács. Könnyű összeszerelni és felszerelni. Apukám gond nélkül rá tudja helyezni a súlyát, hogy ki- és behúzza magát az ágyból. A fém vastag és masszív, jó hegesztéssel és kiváló minőségű habszivacs párnázással, ahol a legnagyobb szükség van rá.

  10. N****i (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezt az ágyrácssegédet édesapámnak vettem. Nagyon masszív és megadja neki a szükséges támogatást. Az állítható magasságú funkciója kiváló. A tok hasznos a telefonjának és a szemüvegének. Ez egy nagyszerű termék, és másoknak is ajánlanám.