100 db L-Alakú Fogköztisztító Fogkefe

Original price was: Ft 27218.Current price is: Ft 13609.

Akció!

100 db L-Alakú Fogköztisztító Fogkefe

Original price was: Ft 27218.Current price is: Ft 13609.

Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Érjen el átfogó fogmosást

Mondjon búcsút a fogászati problémáknak az Ortorex fogköztisztító kefével. Könnyedén tisztítja a nehezen elérhető helyeket. Hatékonyan segít eltávolítani a lepedéket és javítja szájhigiéniáját. Optimalizálja fogápolását még ma!

Hatékony
Egyedi L-alakjának köszönhetően kefénk eléri a nehezen hozzáférhető területeket. A rendszeres használat megakadályozhatja az ínybetegségeket, a fogszuvasodást és a rossz leheletet.
Puha
Lágy sörtéi nem károsítják az ínyt. Eltávolítják a szennyeződéseket és a lepedéket kellemetlenség okozása nélkül, így a napi szájápolás könnyű feladat lesz.
Kényelmes
Kompakt és könnyű, az Ortorex fogköztisztító kefe könnyen hordozható még utazás közben is. Bárhol fenntarthatja szájhigiéniáját.
Tartós

Az anyagok strapabíróak, így ezek a kefék nem törnek el könnyen.

Csúszásmentes

Kefénk kényelmesen fogható és mozgatható, így jó irányítást biztosít. Ezáltal a folyamat kevésbé fárasztó és hatékonyabb.

Hosszú élettartamú

Egyetlen vásárlás hosszú használati időt kínál. A 100 darabos készlettel nem fog gyorsan kifogyni a kefékből.

4.85
21 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 21 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  1. K***k (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Óriási különbséget észleltem a fogászati egészségemben, mióta ezeket a fogköztisztító keféket használom. Könnyedén és alaposan tisztítják a fogaim közötti részeket. Könnyű használni. Kiváló ár-érték arány a hosszú távú higiénia érdekében.

  2. D****n (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    A dentálhigiénikusom ajánlotta ezeket a keféket, és remekül működnek! Jók fogmosás után, hogy eltávolítsák az ételmaradékokat a fogaim közül. Egészségesen tartják a fogaimat és az ínyemet. Biztosan vásárolok még különböző méretekben!

  3. R***y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Nagyon hasznosak a fogszabályzóm karbantartásában. Most már könnyen tisztíthatok a fogszabályzó szűk helyein is. A sörték éppen megfelelő keménységűek ahhoz, hogy hatékonyan tisztítsanak anélkül, hogy bántanák az ínyemet. Erősen ajánlom!

  4. M***a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    A fogszabályzóm körüli tisztítás régen nagy macera volt, amíg meg nem találtam ezeket a fogköztisztító keféket. Tökéletesek a nehezen elérhető helyek tisztítására a fogaim és a fogszabályzó között. A sörték gyengédek, és remek munkát végeznek a maradványok eltávolításában.

  5. A***n (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezek a kis kefék csodálatosan jó minőségűek. Imádom őket. Remekül elérik a szűk ínyvonalakat. Mindegyik akár több napig is használható. Nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal!

  6. H****y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Mint új fogszabályzó viselő, ezek a kefék megmentettek attól a kínos helyzettől, hogy munkahelyen egyek, majd ételmaradékokkal a fogaim között járkáljak! Tetszik, hogy kis sapkáik vannak, amelyek megvédik őket, mielőtt a számba kerülnek.

  7. L***s (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Jó fogköztisztító kefék hasznos kialakítással. Nagyon jól működnek az alapos tisztításhoz. Úgy gondolom, hogy még kényelmesebbek lennének, ha a nyél hosszabb lenne. De ennek ellenére is jól végzik a dolgukat.

  8. A****a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezek a kefék kiválóak a fogápolásomhoz. Kialakításuk pontos tisztítást tesz lehetővé. Egy apró hátrány, hogy néhány sörte könnyen meghajlik. Mindenesetre a 100 darabos csomag nagyon gazdaságos és praktikus.

  9. B***e (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    A fogorvosom tanácsára próbáltam ki ezeket a fogköztisztító keféket, és remekül működnek. A kialakítás zseniális, és nagyon egyszerűvé teszi a fogak közötti tisztítást. Az is tetszik, hogy a sörték elég gyengédek az érzékeny ínyeimhez.

  10. J**k (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezek a kefék fantasztikusak! Tökéletesen illeszkednek a fogaim közé, és megkönnyítik a beszorult étel eltávolítását. Az L-alak segít könnyedén elérni a hátsó fogakat. A 100 darabos csomag örökké tart.