U-Alakú Szónikus Elektromos Fogkefe

Original price was: Ft 17391.Current price is: Ft 11594.

Akció!

U-Alakú Szónikus Elektromos Fogkefe

Original price was: Ft 17391.Current price is: Ft 11594.

Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

A fogászati rutin gyerekjátékká válik

Az Ortorex szonikus fogkefe az Ön titkos eszköze a ragyogóbb mosoly és az egészségesebb íny felé. Megoldja a nehezen hozzáférhető területeket, alapos tisztítást biztosítva. A fogak ápolása könnyű feladat lesz ezzel az innovatív fogkefével!

Hatékony
Az egyedülálló U-alakú kialakításnak köszönhetően fogkefénk a száj minden szegletét eléri. Eltávolítja a makacs szennyeződéseket, így fogai fehérebbnek tűnnek.
Kényelmes
Úgy tisztíthatja fogait, hogy nem kell mozgatnia a kefét. Elősegíti a kéz nélküli használatot, ami tökéletes azok számára, akiknek elfoglaltak a reggelek.
Állítható
Az Ortorex elektromos fogkefe négy üzemmódot kínál: gyengéd tisztítás, mélytisztítás, masszírozás és fogfehérítés. Kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban megfelel az Ön kényelmének és személyes igényeinek.
Puha

A szilikonszerkezet kiküszöböli az ínykárosodás kockázatát. Fogkefénk fájdalommentessé teszi fogászati rutinját!

Vízálló

Az Ortorex elektromos fogkefe biztonságosan használható fürdés közben.

Kompakt

Mivel könnyű és kis méretű, ez a fogkefe utazásra is alkalmas. Csomagolja be a táskájába, és vigye magával bárhová.

Még több ok arra, hogy szeresse termékünket
Könnyen Használható
Tartós
USB Töltés
Kényelmes Fogantyú
Műszaki adatok
Névleges feszültség:
DC3.7V
Bemeneti feszültség:
DC5V
Rezgés frekvencia:
48000 ford./perc
Névleges frekvencia átalakítás:
5000-15000
Akkumulátor kapacitása:
400 mAh
Töltési idő:
2 óra
4.75
13 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 13 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  1. Dávid (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Összességében nagyszerű fogkefe. Azonban az akkumulátor élettartama lehetne jobb.

  2. H***r (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Nagyon elégedett vagyok ezzel a vásárlással. A fogkefe vízálló és a zuhany alatt is tudom használni. A többféle üzemmód nagyszerű a különböző napszakokban, és minden alkalommal friss és tiszta érzést hagy a számban. Tényleg nagyszerű, egyszerű, gyors és alapos!

  3. A***a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez az elektromos fogkefe teljesen átalakította a foghigiéniámat. Tökéletesen illeszkedik a számhoz, és a rezgése is pont megfelelő. A különböző üzemmódok különböző igényeket elégítenek ki. A töltés gyors és elég sokáig tart.

  4. W****n (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Először szkeptikus voltam, de ez az U-fogkefe felülmúlta az elvárásaimat. A rezgések gyengéden, mégis hatékonyan távolítják el a lepedéket. Egy idő után magától kikapcsol. Friss érzést hagy a számban. Megéri az árát.

  5. T***e (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Az egyik legjobb dolog ebben a fogkefében, hogy milyen gyors és egyszerű a használata. Két perc és a fogaim olyanok, mintha most jöttem volna a fogorvosi rendelőből! A kézi fogmosás fáradalmait is enyhíti. A tinédzseremnek is fogok venni egyet. Nagyszerű vásárlás.

  6. V****a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Sok elektromos fogkefét kipróbáltam már, és ez kiemelkedik a többi közül. Az U alakú kialakítás lehetővé teszi számomra a multitaskingot. Az akkumulátor meglepően sokáig bírja, és a készülék nagyon könnyen tisztítható. Kifejezetten ajánlom!

  7. H****y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez a fogkefe egyszerűvé és hatékonnyá teszi a szájápolást. Tetszenek a különböző intenzitású fogmosási módok. A kialakítása innovatív és biztosítja az alapos tisztítást. Emellett nagyon csendes és nem zavar senkit a házban.

  8. K****e (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    A legjobb fogászati döntésem volt, hogy erre az U alakú fogkefére váltottam. A kéz nélküli kialakítás nagyon kényelmes. Elég kíméletes az ínyhez, de nagyon hatékony. A szájrész nagyon jól illeszkedik

  9. J***a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Milyen hihetetlenül hatékony készülék! Teljesen lefedi a fogaimat és mentesíti a számat az ételmaradékoktól! A fogaimat nagyon tisztának és simának érzem a használata után. Nagyon ajánlom!

  10. L***a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    A hangrezgések hatékonyak, a beépített időzítő pedig hasznos kiegészítő. Használat után nagyon könnyen tisztítható. Azonban kicsit tovább tart a teljes feltöltés, mint szeretném. Összességében egy megbízható választás a fogápoláshoz.