Bébi Monitor Wi-Fi Biztonsági Kamera

Original price was: Ft 23844.Current price is: Ft 11922.

Akció!

Bébi Monitor Wi-Fi Biztonsági Kamera

Original price was: Ft 23844.Current price is: Ft 11922.

Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Tartsa szemmel kisgyermekét, bárhol is van

Legyen nyugodt az Ortorex bébiőrrel! A kristálytiszta hang és videó segítségével a távolból is közelebb érezheti magát gyermekéhez. A kiváló minőségű anyagokból készült készülékünk garantálja a hosszú távú használatot. Hotspothoz csatlakoztatható, így akkor is biztosítható a felügyelet, ha nincs Wi-Fi.

Széles lefedettség
A kamera 355°-ban forgatható, így teljes rálátást biztosít gyermeke szobájára.
Kétirányú kommunikáció
Az Orotrex bébiőr hangszóróval és mikrofonnal van felszerelve. Távolról beszélhet gyermekéhez és megnyugtathatja őt, fokozva a biztonságérzetet.
Távoli hozzáférés
Kezelje a monitorát bárhonnan okostelefonja segítségével. A felhőalapú tárolásnak köszönhetően a videofelvételeket online elmentheti a későbbi megtekintéshez.
Éjszakai látás

Tartsa szemmel gyermekét még sötétben is. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az alvásuk megzavarása nélkül figyelje tevékenységüket.

Mozgásérzékelő

A készülék riasztást küld okostelefonjára, ha mozgást észlel a gyermek szobájában.

Kényelmes kialakítás

Az Ortorex bébi kamera bármilyen szabványos csavaros aljzatba illeszkedik. Könnyen beállítható, így biztosítva a legjobb kilátást a baba szobájára.

Még több ok arra, hogy szeresse termékünket
Tartós
Könnyen Használható
Hordozható
Vezeték Nélküli
Műszaki adatok
Tápegység:
110-240V
Áramfelvétel:
5W
Üzemi hőmérséklet:
14-140°F (-10-60°C)
Pan mozgási tartomány:
0-360°
Dönthető mozgási tartomány:
'-10-180°
IR távolság:
32.8-49.2 feet (10-15 m)
Lencse:
3.6 mm
Felbontás:
3MP
Támogatott mobil rendszerek:
Android, IOS
4.80
13 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 13 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  1. K****n (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Le vagyok nyűgözve ettől a kamerától. Nagyszerű a valós idejű megfigyelés éles videóminőséggel. Kompakt és nem vonzza a figyelmet a szobában. Mindenképpen ajánlom más szülőknek is!

  2. A***n (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez a kamera minőségével és teljesítményével felülmúlta az elvárásaimat. A videó tisztasága kiemelkedő, az alkalmazás értesítései pedig időben érkeznek. Imádom, hogy a háziállataim megfigyelésére is tudom használni, amikor a baba alszik. Nagyszerű multifunkciós eszköz.

  3. C****r (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Igazából meglepett ez a kamera! Nagyon jó. A beállítás szuper egyszerű volt, és csak pár percet vett igénybe. Nagyon megnyugtat, hogy forgathatom a kamerát és beszélhetek a kisfiamhoz. Nagyon ajánlom.

  4. B***k (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez a babakamera nagyszerűen működik! Beletelt egy kis időbe, amíg eligazodtam az alkalmazásban, de ha egyszer megtanulod, nem rossz. A kamerának jó a hatótávolsága és távolról is működik. Újra megvenném és ajánlanám másoknak is.

  5. H***y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Nagyon egyszerű telepítés. A képminőség elég jó. A kamera forgatható, így teljes rálátást kapok a szobára. Az alkalmazás felhasználóbarát és nagyon egyszerűvé teszi a megfigyelést. Micsoda nagyszerű befektetés az otthonunkba!

  6. A****y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Azért vettem ezt a kamerát, hogy szemmel tartsam a kisfiamat, amíg én a ház körüli munkákat végzem. A kétirányú audio funkció életmentő, tudok beszélni a babámhoz és megnyugtatni őt anélkül, hogy a szobában lennék. Fantasztikus termék, amire minden nap számítok!

  7. D***n (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez a kamera nagyon jól működik és könnyű volt beállítani. Nagyszerű kilátást biztosít még éjszaka is! Sokkal nagyobb biztonságban érzem magam, hogy bármikor ellenőrizhetem a babámat a telefonomról. Nagyon ajánlom ezt a kamerát minden szülőnek, aki nyugalomra vágyik.

  8. L****y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    A kamera telepítése egyszerű és gyors volt, és hibátlanul működik. A kamera masszív és jól megépített. Nem is lehetnénk elégedettebbek vele. Mindenképpen megéri!

  9. M***e (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Első szülőként áldás volt ez a kamera! Lenyűgözött, hogy képes távolról dönteni és pásztázni, így a babaszobám minden szögét lefedve. Az éjjellátó funkció nagyon megbízható és tiszta

  10. R***k (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez a kamera sok mindent kínál – tiszta videó, éjjellátó és kétirányú hang. Nagyon hasznos volt a gyermekem megfigyelésében. Néha előfordulhatnak késések a mozgásjelzéseknél, de ez egy kisebb probléma. Összességében megbízható és hatékony megoldás a baba megfigyelésére.