Könyöktámasz Kompressziós Tartóhüvely

Original price was: Ft 18718.Current price is: Ft 9359.

Akció!

Könyöktámasz Kompressziós Tartóhüvely

Original price was: Ft 18718.Current price is: Ft 9359.

Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a méretet aMérettáblázat
Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Nagyszerű támogatás és védelem a könyökének

Az Ortorex merevítő elősegíti könyöke jobb mozgását. Lehetővé teszi, hogy hatékonyabban és biztonságosabban végezze a tevékenységeket. Ennek a hüvelynek a viselése megelőzheti a felesleges megterhelést vagy sérülést.

Kényelmes kompresszió

Könyökmerevítőnk megfelelő nyomást biztosít anélkül, hogy korlátozná a mozgást. Serkenti a terület vérellátását, felgyorsítja a gyógyulást és csökkenti a gyulladást.

Kiváló minőségű anyag

Az Ortorex hüvely légáteresztő és könnyű. Izzadásmentesen tartja a könyököt, így kellemes viseletet biztosít.

Szoros illeszkedés

Az állítható tépőzáras rögzítésnek köszönhetően szabályozhatja a merevítő szorosságát.

Méret útmutató
  • MÉRJEN MAGÁT:
  • 1. Hajlítsa be a karját 90 fokos szögben.
  • 2. Tekerje a mérőszalagot a könyökére.
SIZEELBOW CIRCUMFERENCE
cminch
S19-22.57.48-8.86
M24-29.59.45-11.61
L29.5-34.511.61-13.58
XL34.5-39.513.58-15.55
4.67
15 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  1. T***s (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Pontosan az, amire szükségem volt és amit reméltem! Könyökműtét után lábadozom. A merevítő nagyszerű támogatást adott nekem. Nagyon kényelmes és lélegző.

  2. H***n (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Támogató és segített a gyulladás csökkentésében. Az illeszkedés szoros, de nem túl szoros, ami tökéletes a folyamatos használathoz. Emellett elég tartós is, és több hónapon keresztül jól bírta. Megéri az árát.

  3. R***e (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Pár éve szenvedek teniszkönyöktől, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom ezt. Hihetetlenül nagyszerű alátámasztást ad! Képes vagyok vele súlyokat emelni és görbíteni. Nagyon ajánlom.

  4. D***k (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezt a könyökhüvelyt kell viselnem a munkahelyemen és tökéletesen illeszkedik és észrevétlen marad a ruhák alatt. Nagyon kényelmes és nem fáj tőle a karom használat után, mint más ujjaknál. Valószínűleg a legjobb könyökhüvely, ami létezik. Biztosan újra fogom rendelni.

  5. O***e (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez a könyökvédő jó volt arra, hogy stabilitást biztosítson. A kompresszió enyhíti a fájdalmat és javítja a mobilitást. Könnyű felvenni. De azt vettem észre, hogy néha kicsit szűkös lehet, különösen hosszabb viselés esetén. Ettől eltekintve nagyon hasznos könnyítést jelent a könyökömnek.

  6. A****w (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Több könyökmerevítőt is kipróbáltam már, de ez kiemelkedik a többi közül. Kiváló kompressziót biztosít és stabilizálja a könyökömet. Az anyaga lélegző, és biztosítja, hogy intenzív tevékenységek közben is hűvös maradjak. Tökéletes mindenkinek, akinek könyökproblémái vannak.

  7. N**k (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Egy nemrég bekövetkezett sérülés után szükségem volt valamire, ami segíti a felépülésemet, és ez a könyökmerevítő tökéletes volt. Biztosította a szükséges támogatást anélkül, hogy terjedelmes lett volna. A minősége elsőrangú, a kialakítása pedig elegáns. Köszönöm!

  8. C***r (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Nagyszerű vásárlás! Sokat segít a könyökproblémáimon. Egész nap remekül érzi magát, és a helyén marad, függetlenül attól, hogy mennyi aktivitást teszek bele. Nem izzadok és nem érzem magam kényelmetlenül vele még a forró napokon sem. Ajánlott!

  9. K****s (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez a könyökhüvely nagyban segít nekem a napi tevékenységekben, mivel csökkenti a fájdalmat. A tömörítés pont megfelelő. Ruhák alatt is nagyon könnyen viselhető, így egész napos használatra is kényelmes.

  10. H****y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ez a merevítő segítette a könyököm artritiszének kezelését. Biztosítja a szükséges kompressziót és támogatást anélkül, hogy túlságosan korlátozna. Az állítható pánt nagyszerű tulajdonság. Az egyetlen hátránya, hogy hosszú órákig tartó viselés után kissé felmelegedhet.