Összecsukható Hónalj Hónaljmankó

Original price was: Ft 42258.Current price is: Ft 28172.

472 vásárolt az elmúlt hónapban

Akció!

Összecsukható Hónalj Hónaljmankó

Original price was: Ft 42258.Current price is: Ft 28172.

391 vásárolt az elmúlt hónapban

Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Javítsa járóképességét

Az Ortorex hónaljmankó praktikus megoldást jelent a mobilitási problémákra. Nemcsak a támogatás, hanem a kényelem érdekében is tervezték. Ez a mankó állítható és összecsukható a könnyű tárolás érdekében. Tökéletes azok számára, akik megbízható járást segítő eszközt keresnek.

Tartós
Minőségi anyagokból készült, hónaljmankónk garantálja a hosszú élettartamot. Nagy teherbíró képességének köszönhetően nem törik vagy kopik el gyorsan.
Könnyűsúlyú
Annak ellenére, hogy az Ortorex összecsukható mankó masszív, könnyedén kezelhető és manőverezhető. Nem terheli meg a használót.
Állítható
Ez a mankó az Ön magasságához igazítható.
Hónaljtámasz

A párnázott támasz további kényelmet biztosít és csökkenti a nyomást a hónalj alatt. Mankónkat hosszabb ideig is használhatja anélkül, hogy fájdalmai lennének.

Összecsukható kialakítás

Ezt a hónaljmankót könnyen összecsukhatja és elteheti. Nem foglal sok helyet, ami tökéletessé teszi az utazáshoz.

Csúszásmentes hegy

Az Ortorex mankó sima vagy nedves felületen is stabilan tartja Önt. A gumírozott hegynek köszönhetően magabiztosan mozoghat anélkül, hogy félnie kellene a megcsúszástól.

4.91
23 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 23 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  1. Derek (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Próbáltam már más mankókat korábban, de ezek kivételesek. Az összecsukható funkciónak köszönhetően nagyon kényelmesen tárolhatók és szállíthatók. Bátran ajánlom mindenkinek, akinek megbízható hónaljmankóra van szüksége.

  2. H***s (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezek a mankók kiváló kényelmet és támogatást nyújtanak. Élvezem a párnázott hónaljakat. Állíthatóak is, így magasságtól függetlenül nagyszerű illeszkedést biztosítanak. Összességében egy elég jó választás, ha szüksége van néhány mankóra kéznél

  3. S*****l (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Nagyon ajánlom ezeket a mankókat bárkinek, aki sérülésből lábadozik. Könnyűek és összecsukhatók a kompakt tárolás érdekében, ami szép. Könnyen beállítható a különböző magasságokhoz.

  4. P***e (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezek a mankók életmentőek voltak. A legjobb dolog bennük, hogy milyen könnyen összecsukhatóak és a magassághoz igazíthatóak. Nagyra értékelem a kényelmes párnázást is a karok alatt és a fogantyúkon.

  5. O****a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezek a mankók jól tartják a súlyomat, és viszonylag könnyen beállíthatóak a magasságomhoz. Szeretem őket, és újra megvenném őket, sokkal jobbak, mint bármely más mankó a piacon.

  6. K***n (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezeknek a mankóknak magas a súlyhatára. Szeretem, hogy kettéhajthatóak. Ízületi gyulladásom van a csípőmben és csak hosszú sétákhoz van szükségem ezekre. Amikor nem sétálok, diszkréten el lehet őket tenni.

  7. C****n (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezek a mankók kellemes meglepetésként értek! Imádom, hogy összecsukhatóak, így nem foglalnak sok helyet. Erősek, mégis könnyűek. Emellett tartósak és kényelmesek a mindennapi használathoz.

  8. S***n (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezek a mankók nagyszerűek bárkinek, akinek szüksége van mozgási segítségre. Könnyen összecsukhatók. Erős támaszt nyújtanak és kényelmes párnázással rendelkeznek. Nagyon ajánlom őket, ha szüksége van rájuk.

  9. A***a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Ezek a mankók szinte tökéletesek. Erősek, könnyűek és kompakt módon összecsukhatók. Az állítható magasság is egy plusz. A párnázás kényelmes, bár bárcsak a hónaljpárnák kicsit vastagabbak lennének.

  10. R***y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Rendkívül praktikusnak találom ezeket a mankókat. Az összecsukható funkciónak köszönhetően nagyon könnyen lehet velük utazni. Könnyűek, de nagyon erősek, kiváló alátámasztást biztosítanak. A párnázott fogantyúk és hónaljpárnák kényelmessé teszik őket még hosszabb használat esetén is.