Teljes Arcvédő Napellenző

Original price was: Ft 8076.Current price is: Ft 5384.

Akció!

Teljes Arcvédő Napellenző

Original price was: Ft 8076.Current price is: Ft 5384.

Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Védje szemét és arcát a veszélyes mikrobáktól az ORTOREX Teljes Arcpajzs Visorral!

Az ORTOREX™ Teljes Arcvédő Napellenző megvédi Önt a nem kívánt leesésektől, por, vagy veszélyes mikrobák, amelyek kellemetlenséget okozhatnak, és később súlyos betegségek előidézőivé válhatnak. Ezért olyan fontosak a teljes arcot fedő védők. Míg az arcmaszk csak az orrot és a szájat védi, a szeme védtelen marad. A köhögés vagy tüsszentés során keletkező légúti cseppek a szemen keresztül bejuthatnak a szervezetbe. Arcvédőink takarják az arcát felül, oldalt és az áll alatt. Ennek eredményeképpen viselője védve lesz a legapróbb cseppektől is.

Teljes arcvédőnk párásodásgátló anyagból készült, amely tiszta láthatóságot és kiváló optikát biztosít, amely a maximális fénymennyiséget engedi át. Prémium anyagának és kényelmes kialakításának köszönhetően 180 fokos védelmet kínál a nyáltól, portól vagy bármilyen más nem kívánt cseppektől. Még ha hosszú ideig viseljük is, nincs fáradtság, és ideális hosszú távú viselethez.

Az ORTOREX™ Teljes Arcvédő Napellenző kényelmesen ül az arcodon, a kerettel, mint egy szemüveg, a füled köré bújik, és mozgás közben a helyén marad. A pajzs szükség szerint könnyen tisztítható vagy cserélhető. Ezenkívül a legtöbb szemüvegre is ráillesztheti. Ráadásul könnyű. A teljes arcot fedő napellenző pótolhatatlan dolog, ha járvány idején utazik, és ideális a legtöbb munkahelyen. Több ilyen biztonsági arcvédőt tarthat a napi csomagjában, otthon, a munkahelyén vagy az autójában, és használhatja őket kint, a konyhában vagy az irodában.

FONTOS ELŐNYÖK:

✔️ TELJES ARC FEDÉST BIZTOSÍT — A szemöldök tetejétől az állig terjedő területet befedi, eltávolítva a nyálat, a port vagy bármilyen más nem kívánt cseppet az arcodból.

✔️ VÉD A VÍRUSOKTÓL – A köhögés vagy tüsszentés során keletkező légúti cseppek a szemen keresztül bejuthatnak a szervezetedbe. Arcvédő arcvédőnk védi az egész arcot, beleértve a szemet is, és megelőzi az esetleges vírusokat.

✔️ MINDIG A HELYEN MARAD — Kényelmesen ül az arcodon, egy szemüvegként a füled köré húzódó kerettel, és mozgás közben is a helyén marad.

✔️ NEM CSERÉLI A LÁTÁST — Páramentes PET anyagának köszönhetően tiszta rálátást biztosít, és a maximális fénymennyiséget engedi át a pajzsellenzőn.

✔️ TISZTÍTHATÓ VAGY CSERÉLHETŐ — A legfontosabb, hogy többszöri használat után könnyedén megtisztíthasd a pajzsot, vagy cseréld ki egy újra.

✔️ SZÉLES ALKALMAZÁST KÍNÁL — Teljes arcvédőnk sokoldalúan használható különféle alkalmazásokhoz, beleértve az ipari és otthoni beállításokat is.

4.73
15 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  1. T***s (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Nagyon biztonságban és magabiztosnak érzem magam ezzel az arcvédővel. Köszönöm.

  2. A**e (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Barátaim, ezek sokkal jobbak, mint a szokásos arcmaszkok! Nagyon kényelmesek és könnyen használhatóak! A kislányom ellopta tőlem =))))

  3. K***y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Nagyon kényelmes a használata. Azért vettem ezeket a pajzsokat, hogy megvédjem magam a koronavírustól, és most nagyon elégedett vagyok!

  4. L***a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Nagyon tetszik ezeknek a pajzsoknak a könnyedsége. Nagyon kényelmesek, nem ködösödnek

  5. J**y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    A pajzs először nem volt egyértelmű. Később rájöttem, hogy egy védőfólia van a pajzson és azt elfelejtettem eltávolítani! Használat előtt távolítsa el!

  6. G**a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    A pajzs nagyon kényelmes és használat közben is a helyén marad. De bárcsak ne kellene többé maszkot viselni…

  7. D**y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    A pajzson keresztül nagyon tiszta a kilátás. Számomra ez az első és legfontosabb dolog! Nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal

  8. C***a (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    A védelem élvezetes, és hihetetlenül nagy szükségletet elégít ki, különösen most, hogy maszkokra van szükség. Könnyen hordozható és még filmet is nézni

  9. N***n (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Egy klinikán dolgozom, ahol heti többszöri látogatásra van lehetőség. Olyan arcmaszkokra volt szükségem, amelyek elég tartósak ahhoz, hogy fertőtleníteni és újra felhasználni lehessen őket ugyanazon betegnél. Nagyszerűen működnek, és nincsenek vizuális tisztasági problémák.

  10. M**y (ellenőrzött vevő)

    Magyarország

    Kifejezetten ajánlom ezeket a pajzsokat, és boldogan adom nekik a jól megérdemelt öt csillagot a kiváló minőségükért és a szuper védelemért!