Szemüvegtisztító Készlet Napszemüveg Mikroszálas Kefe Tisztítószer

Original price was: Ft 20188.Current price is: Ft 10094.

Akció!

Szemüvegtisztító Készlet Napszemüveg Mikroszálas Kefe Tisztítószer

Original price was: Ft 20188.Current price is: Ft 10094.

Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Elege van abból, hogy ujjlenyomatok kerülnek a szemüvegére? Tisztítószerünkkel a szemüveg kristálytiszta marad, rongy nélkül is!

Az ORTOREX™ mikroszálas kefetisztító gyorsan és hatékonyan megtörli szemüvegét. Kényelmesen eltávolíthatja az ujjlenyomatokat, foltokat, csíkokat és zsírt spray vagy kendő használata nélkül – egy jó húzás, és a szennyeződés és a zsír eltűnik! Olyan tisztán hagyja lencséit, mint aznap, amikor megkapta őket.

Ahhoz, hogy lencséi kristálytiszták maradjanak, használja a karcálló kefét a por és a koptató részecskék kíméletes eltávolítására. Ezután helyezze a lencsét a fogófej közé, és hagyja, hogy a tisztítóbetétek letöröljék az olajat és az ujjlenyomatokat – még a nehezen hozzáférhető helyeken is. A kefefej kiváló minőségű, puha mikroszálas anyagból készült, így tartós és biztonságosan használható minden optikai lencsén, legyen szó dizájner szemüvegről vagy olvasószemüvegről. A puha mikroszálas anyag nem károsítja, karcolja vagy karcolja a szemüveglencséket. Ráadásul öntisztító. A tisztítópárna anyaga feltöltődik, amikor visszacsúsztatja a tartóba.

Az ORTOREX™ szemüvegtisztító jó segítője diákoknak, gyerekeknek, olvasószemüveget viselő felnőtteknek és azoknak, akik napközben szívesen viselnek napszemüveget. Ez a legjobb innovatív dolog a szemüvegek és napszemüvegek tisztítására és tisztán tartására. A kompakt kialakításnak és a hordtáskának köszönhetően a szemüvegtisztító praktikus és könnyen magával vihető bárhová.

FONTOS ELŐNYÖK:

✔️ 100% POR- ÉS PORELTŰNÍTÉS – Megszünteti az ujjlenyomatokat, foltokat, csíkokat és zsíros maradványokat.

✔️ KOMPAKT ÉS KEVERES – A zsebméretű kialakítás könnyen magával vihető és tökéletes az utazáshoz.

✔️ BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT – Biztonságos, kiváló minőségű anyagból készült, minden típusú lencsével működik.

✔️ SZÍNEK VÁLASZTÁSA – Válassza ki a tökéletes színt magának, családjának és barátainak.

4.72
25 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 25 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 1. G***n (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  A színe olyan bomba, remekül működik, szépen elfér a zsebkönyvben.

 2. R*** (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Úgy tapasztaltam, hogy ez a szemüvegtisztító minden típusú szemüvegen működik, amim van, beleértve a napszemüvegeket, olvasókat, vényköteles szemüvegeket stb. Sőt, annyira megszerettem, hogy visszatértem és vettem még egyet. Nagyra értékelem, hogy kompakt, és a táskában vagy zsebben is magammal vihetem!

 3. J***z (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez a legjobb szemüvegtisztító, amit valaha használtam. Nagyon kényelmes a hordozhatósága. Megéri az árát! Egy kis időt igényel, hogy megtanulja használni. Ha egyszer megtanultad, akkor már mehetsz is!

 4. H***a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Jobban tisztítja az üveget, mint bármi, amit eddig használtam. Nagyszerűen működik!

 5. S***c (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel. Vettem még 2 darabot a fiamnak és a férjemnek. Könnyen hordozható a gadget táskában al mindig veled lesz. Ajánlott.

 6. B***H (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  OMG, annyira örülök, hogy megkaptam ezt. Könnyű használni, és jobban tisztítja a szemüvegemet, mint az általam vásárolt törlőkendők.

 7. V***l (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez a szemüvegtisztító nagyszerűen működik – a rész, amit a legjobban szeretek, hogy nagyon közel tisztítja a lencse szélét, ahol találkozik a kerettel (egy ruhával soha nem tudok igazán közel kerülni a széléhez) – határozottan egy szép elem, amelyet használni és birtokolni kell. Nagyszerű ajándék is lenne.

 8. N***g (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Bevallom, kicsit szkeptikus voltam ezzel a szemüvegtisztítóval kapcsolatban. Az első használat után el voltam ragadtatva. A szemüvegem még soha nem volt ilyen kristálytiszta.

 9. Z***z (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Gyors és egyszerű. Nagyon jó munkát végez.

 10. Y***z (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Nagyon szeretem a szemüvegtisztítómat. Kompakt, könnyen magával vihető, jól megmunkált és mesés munkát végez ! Nagyon elégedett a termékkel és a szolgáltatással !