⏰Eladó véget ér 28 júl. 20-50% LE + Ingyenes szállítás

A legjobb párnák oldalsó alvóknak

Amit minden oldalt alvónak tudnia kell a pihentető alvásról és a nyak-, váll- és csípőfájdalom elkerüléséről!

Fedezze fel, hogyan érheti el a maximális előnyöket … és a minimális fájdalmat … az oldalsó alvásból …

Sokáig úgy gondolták, hogy a háton fekvés az optimális alvási pozíció, de újabban a kutatók elkezdték „dicsőíteni” az oldalt alvást.

Az oldalt alvás lehetséges előnyei, amelyekre a kutatók gyorsan rámutattak, a következők:

  • Csökkentett ízületi és derékfájdalom
  • Csökkentett horkolás
  • Esetleg jobb agyi egészség
  • Javuló bélrendszeri egészség

Ezek elég lenyűgöző előnyök! Vessünk egy gyors pillantást mindegyikre.

  • Fájdalom – a kutatók szerint a megfelelő oldalfekvés esetén az alvó leveheti a nyomást a hát alsó részéről és más ízületeiről, így csökkentheti a fájdalmat és jobban alszik.
  • Horkolás – a kutatók szerint a horkolás nagyobb valószínűséggel fordul elő, ha háton alszol. Az oldalt alvás csökkentheti az alvási apnoe hatásait is, amely egy súlyos állapot, amely légzési zavarokkal jár, és amely számos súlyos egészségügyi problémához vezethet, például cukorbetegséghez, szívrohamhoz és kognitív problémákhoz.
  • Az agy egészsége – sőt, a tudósok most már azt állítják, hogy az oldalt alvás az általános agyi egészséget is elősegítheti. Ennek oka szerintük az, hogy az oldalfekvés lehetővé teszi az agyi salakanyagok könnyebb eltávolítását, ami aztán csökkenti az ember esélyét az Alzheimer-kór kialakulására.
  • Bélrendszeri egészség – Az oldalfekvés másik nagy előnye a jobb bélrendszeri egészség. Az oldalfekvés lehetővé teszi az emésztőrendszer jobb működését a háton fekvéshez képest. Ez aztán kevesebb gyomorégéshez, székrekedéshez és puffadáshoz vezethet.

De okozhat-e az oldalt alvás váll-, nyak- és csípőfájdalmat?

A rövid válasz az, hogy „igen, okozhat”, ha nem megfelelően fekszik. A kulcs a fájó váll, nyak vagy csípő kialakulásának elkerülésére a megfelelő párna használata.

A megfelelő párna a gerincét egyenes vonalban tartja, és lehetővé teszi, hogy a testsúlya megfelelően eloszoljon a teste oldalán, ahelyett, hogy túlságosan egy területre – például a vállára – összpontosulna.

Ha például rossz párnát használ, amely túl alacsonyan tartja a fejét, akkor a felesleges súly a vállára nehezedik, és ott fájdalom alakulhat ki.

Természetesen, ha túlságosan is korrigál, és túl magasan lévő párnát vagy párnákat használ, akkor az a nyakában okozhat fájdalmat.

Ideális esetben egy jó, kemény párnát szeretne, amely egyenesen tartja a fejét a vállával egy vonalban.

Ha oldalalvó vagy, és fáj a nyakad, a vállad, a hátad vagy a csípőd, vannak olyan párnák, amelyek segíthetnek enyhíteni a fájdalmat.

Íme 4 párnatípus, amelyek segíthetnek az oldalalvóknak fájdalom nélkül aludni

1. Kontúros nyakpárna memóriahab oldalalvóknak (nyakfájás)

Ez a párna stratégiai ergonómiai kialakításával segít megtámasztani és kényelmesen tartani a fejét, a nyakát és a vállát – mindezt úgy tartva, hogy a gerince egyenes legyen, és a súlya egyenletesen oszoljon el.

A párnát gondosan úgy tervezték, hogy a fejét természetes alvási pozícióba helyezze, és olyan bemélyedésekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a karját könnyen a párna alá helyezze. Kifejezetten úgy készült, hogy megtámassza a hátának a lapockák közötti területét, és ne terhelje indokolatlanul a nyakát.

A lényeg, hogy ez a párna kifejezetten arra készült, hogy minden egyes éjszaka zavartalan álomba merüljön!

Kattintson ide a párna megvásárlásához

2. Ortopéd térdpárna oldalt alvóknak (hát- és csípőfájás)

Ezt az ortopéd párnát a térdei közé helyezve kiegyenlíti a gerincét, és enyhíti a hát- és csípőfájdalmakat.

Ez a különleges párna egy pánttal van ellátva, amely a helyén tartja (akár a felső, akár az alsó lábszáránál), hogy gyengéd támogatást nyújtson, amikor bármilyen oldalsó alvási pozícióban van.

Ez azt jelenti, hogy nem kell többé az ágyneműben keresgélnie az elveszett térdpárnát, a térdpárna Önnel együtt mozog, hogy csípőjét és testtartását tökéletes igazodásban tartsa, így elkerülheti az idegbecsípődést, az isiászt és a reggeli ízületi fájdalmakat.

Ezzel a párnával véget vethet a fájó háttal való ébredésnek!

Kattintson ide a párna megvásárlásához

3. Háromszög ékpárna oldalalvóknak (nyak- és vállfájdalom)

Ezt az ék alakú párnát úgy tervezték, hogy nagyobb támogatást nyújtson a nyakának és a vállának, pontosabban lehetővé teszi, hogy a teste tökéletes semleges helyzetbe kerüljön.

Az ebben a helyzetben való alvás ezután segít javítani a vérkeringést, enyhíti a nyomáspontokat és csökkenti a légzési nehézségeket. Éppen ezért a párna használatával járó előnyök a következők: csökkentett horkolás, csökkent nyakfájás, csökkent vállfájás, kevesebb savas reflux és még sok más.

Néhány további mód, ahogyan ezt a párnát használhatja: ferdén aludni a légzés javítása érdekében, hátradőlni és tévét nézni, a térd alá helyezni a lábak keringésének fokozása érdekében, és az ölébe helyezni, hogy laptopot vagy táblagépet tartson.

Kattintson ide a párna megvásárlásához

4. Oldalal alvó teljes testes terhességi párna (Nem csak a terhességhez – támogatja a hátat, a csípőt, a térdet, a nyakat és a fejet).

Ezt a párnát úgy tervezték, hogy bölcsőbe helyezze és megtámassza az egész testét, hogy csökkentse a forgolódást, egyenesben tartsa a nyakát, a vállát, a hátát és a csípőjét, és biztosítsa a nyugodt éjszakai pihenést.

A párna könnyen alakítható többféle formára, hogy ott nyújtson támogatást, ahol szükséges – például a lábak megemeléséhez a vérkeringés javítása érdekében. Olvasáshoz, tévénézéshez, pihenéshez, szoptatáshoz és egyéb tevékenységekhez is kiválóan használható.

Ez az U alakú párna könnyedén helyettesítheti az összes többi kispárnát az ágyán, és kényelmes és nyugodt alvást biztosít!

Kattintson ide a párna megvásárlásához

Egy nagy előnye van mindezen párnáknak, hogy memóriahabot tartalmaznak!

A párnák különböző töltelékekkel, például latex, pehely, rost és memóriahab formájában készülhetnek.

A lehető legjobb alátámasztás érdekében éjszakáról éjszakára a memóriahabot ajánljuk.

A lassan visszapattanó memóriahab kényelmet és támogatást nyújt az optimális alvási pozícióhoz, és mindig újra és újra visszatér eredeti formájába.

Számíthat arra, hogy a memóriahab nem lóg meg, és nem vékonyodik el középen, mint más párnák. A memóriahab nem veszíti el az alakját – számíthat rá, hogy órákon át tartó támogatást nyújt.

A megfelelő párna beszerzésével, memóriahabbal, fájdalommentes éjszakai alvást biztosíthat az oldalán!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Jessica
Jessica B.
Ügyfél boldogság hős
Kérdése van?
Díjnyertes ügyfélszolgálatunk itt van az Ön számára
Küldjön nekünk e-mailt: [email protected]

Orvosi Nyilatkozat


Az egyének egészségi állapota eltérő, és termékeink használata nem garantálható, hogy mindenki számára 100%-ban hatékony lesz.

Ha klinikai betegséggel vagy krónikus fájdalommal küzd, kérjük, forduljon orvosához, aki orvosi tanácsot ad az Ön egészségi állapotával kapcsolatban.

Bármely termék 20% kedvezménnyel
A kedvezménye lejár:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0