Állítható Drop Foot Brace Foot Up Afo Brace

Original price was: Ft 15420.Current price is: Ft 10280.

Akció!

Állítható Drop Foot Brace Foot Up Afo Brace

Original price was: Ft 15420.Current price is: Ft 10280.

Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Kényelem és megkönnyebbülés éjjel és nappal

Ez a forradalmi ortézis látható javulást biztosít a járásban, amely támogatást nyújt a lábfej leesése vagy hasonló panaszok esetén. A tartós, bőrbarát bársony anyagból és szendvicsszivacsból készült merevítő kényelmesebb és légáteresztő a hosszú távú napi használathoz. Könnyű és maximális kényelmet biztosít, ellentétben más terjedelmes merevítőkkel.

Ergonomikus kialakítás
Az Ortorex lábmerevítő hajlítható sínnel rendelkezik a lábfejnél, amely 90 és 85 fok között állítható a maximális kényelem és az optimális gyógyulás érdekében.
Azonnali megkönnyebbülés
Termékünk nyújtva tartja a lábát és enyhíti a fájdalmat.
Könnyen beállítható
Az Ortorex AFO Brace puha és lélegző habszivacs párnázással rendelkezik, amely párnázó hatást biztosít.
Állítható pántok

Az egyik pánt feszíti, a másik pedig nyomja a bokát.

Párnázott bélés

Az Ortorex AFO Brace puha és lélegző habszivacs párnázással rendelkezik, amely párnázó hatást biztosít.

Sokoldalú

Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas.

További okok, hogy szeressük a lábmerevítőnket
Könnyűsúlyú
Megfordítható
Univerzális illeszkedés
Bőrbarát
Húzásbiztos lezárás
4.56
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 1. M**a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Remekül viselhető alvás közben, mert a fájdalomcsillapítás érdekében megfelelő hajlításban tartja a lábfejet. Képes voltam reggel felkelni és fájdalom nélkül a padlóra tenni a lábam. Megéri a pénzt

 2. R****l (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ajánlom ezt a merevítőt, hogy segítsen a talpi fájdalom gyógyításában. A fájdalom határozottan sokkal jobb a használata után. És a merevítő puha és kényelmes.

 3. N***k (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Enyhíti a fájdalmat, még akkor is, ha azt hiszed, hogy nem működik. Hónapok óta olyan nagy fájdalmaim vannak a sarkammal, hogy egyáltalán nem tudok a lábamon járni. Megvettem ezt a kis merevítőt és órákon belül elmúlt a fájdalom. Hónapok óta ma volt az első nap, amikor felébredtem, hogy képes voltam rendesen járni fájdalom nélkül. Nagyon hálás vagyok ezért a termékért. Nagyon ajánlom.

 4. A***x (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Csak egyszer próbáltam ki ezt a merevítőt, tegnap este, de mély benyomást tett rám. Fent tartotta a lábam hajlítva. De igen, néhány percig tart megszokni. Egyébként… NAGYSZERŰ!!!

 5. S****t (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez a játék megváltoztatja a játékot! Számomra nagy változást jelentett. Lefekvéskor viselem, amíg valamikor az éjszaka közepén fel nem ébredek. Ha csak most kezdesz küzdeni a talpi fasciitissel, cselekedj most, és szerezd be ezt a merevítőt!

 6. K**r (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez a sín könnyen használható és kényelmes. A tépőzáras pántok könnyen beállíthatók a kívánt támasz és lábhajlítási igényeinek megfelelően. A tépőzár szuper erős és nem engedi el a tapadást, ami nagyszerű, ha alvás közben viseli. Már majdnem egy hónapja használom a sínt, és csökkent a fájdalom a reggeli első járáskor. Nagyon ajánlom ezt a terméket

 7. D****e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Nagyszerű eszköz a reggeli láb- és bokafájdalmakra! Kényelmes vele aludni, és nagyon sok fájdalomtól megszabadította a lábamat.

 8. A***e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Kényelmes merevítő, kényelmetlenül tartja a lábam hajlítva anélkül, hogy kényelmetlen lenne. Időbe telik, amíg megszokom az érzést, de működik.

 9. V****r (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Szkeptikus voltam egy olyan termékkel kapcsolatban, amely korrigálja a talpi fasciitist, de meglepő módon működött. Minden este használni kell, amíg segít a lábfej nyújtásában. A talpi fasciitis nem tért vissza- de jó tudni, hogy van megoldás, ha újra előfordulna.