Baba Törlőkendő Melegítő

Original price was: Ft 29034.Current price is: Ft 14517.

Akció!

Baba Törlőkendő Melegítő

Original price was: Ft 29034.Current price is: Ft 14517.

Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Tiszta és friss legyen a baba, stressz és irritáció nélkül!

Az ORTOREX™ törlőkendőmelegítő csecsemőknek tökéletes megoldás gyermeke tisztálkodásához. Termékünkkel nem kell aggódnia amiatt, hogy a hideg törlőkendőkkel kellemetlenséget okozhat a baba érzékeny bőrének. Melegítőnk a kitett, eldobható nedves törlőkendők gondozására szolgál, hogy megőrizze a nedvességtartalmukat, miközben melegen tartja őket. Ideális tárolási és melegítési körülményeket biztosít a baba törlőkendőinek. Ezenkívül frissen és nedvesen tartja őket anélkül, hogy túlmelegednének vagy kiszáradnának. Hatékony tisztálkodási kiegészítő minden gondoskodó szülő számára, aki nem akarja bántani csemetéjét.

Az ORTOREX™ törlőkendőmelegítő használatának előnyei:

 • Megelőzi a pelenkakiütést és a hideg törlőkendők által okozott egyéb bőrproblémákat
 • Nem okoz allergiát és irritációt
 • Megnyugtatja a babát
 • Frissen, nedvesen és használatra készen tartja a törlőkendőket
 • Megakadályozza a törlőkendők kiszáradását
 • Nem melegszik túl
 • Segít elkerülni a baktériumok keresztszennyeződését

Az ORTOREX™ törlőkendőmelegítő kiváló választás utazáshoz is. Termékünk kompakt kialakítású, és könnyen elfér egy táskában. Ráadásul USB-kábellel van ellátva, amelyet akár az autóban is csatlakoztathat.

A hideg törlőkendők nagyon károsak lehetnek a baba bőrére, különösen, ha hosszú ideig használják. Szerencsére a törlőkendő-melegítőnk segít elkerülni ezt a problémát, mivel biztonságos, meleg hőmérsékleten tartja a törlőkendőket. A felső fűtőlap úgy van kialakítva, hogy a törlőkendőket felülről lefelé melegítse. A tetején melegen tartja őket, miközben megakadályozza, hogy alul kiszáradjanak. Ezenkívül az időjárási és hőmérsékleti viszonyoktól függően 40°C/104°F és 60°C/140°F között állíthatja be a hőmérsékletet. Minél hidegebb van, annál melegebbnek kell lennie a törlőkendőknek.

Az ORTOREX™ törlőkendő-melegítő három rétegből áll, amelyek 100%-ban biztonságos és tartós anyagokból készültek. Ráadásul beépített hővédővel és automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik a túlmelegedés megakadályozására. Automatikusan kikapcsol, ha a hőmérséklet túl meleg, így megóvja Önt a nem kívánt balesetektől. Ezenkívül nagy kapacitású tokkal rendelkezik, amelyben akár 120 különböző méretű nedves törlőkendő is tárolható.

FONTOS ELŐNYÖK:

✔️ FRISSSÉGET ÉS KÉNYELEMT AD BABÁJÁNAK — A törlőkendőmelegítőnk innovatív és gyengéd módja annak, hogy babája fenekét frissen és szárazon tartsa. Az ORTOREX™ melegítőben tárolt törlőkendők hatékonyan eltávolítanak minden szennyeződést a baba testéről, és tisztán tartják azt.

✔️ NEM OKOZ IRRITÁCIÓT – Termékünk tökéletes hőmérsékletet tart a törlőkendők számára, amelyek nem okoznak irritációt vagy allergiát, amikor a baba érzékeny bőrével érintkeznek.

✔️ LENYUGATJA A BABÁT – A megfelelően felmelegített törlőkendők megnyugtatják és megnyugtatják a babát anélkül, hogy stresszt vagy pánikot okoznának, különösen késő este pelenkázáskor.

✔️ SEGÍT ELKERÜLNI A BAKTÉRIUMKÉPZŐDÉST — A melegítőnk műanyag burkolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a használt törlőkendők tárolását anélkül, hogy aggódnia kellene attól, hogy kiszáradnak vagy ki vannak téve a kórokozóknak, ami különösen fontos az érzékeny bőrű újszülötteknél.

✔️ HOSSZABBAN FRISSEN TARTI A KÜLÖLŐKET — A kendők kényelmes nedvességszintjének megteremtésével és megőrzésével a melegítőnk lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használhassa őket a részben használt csomagok kidobása helyett.

✔️ ÁLLÍTHATÓ FŰTÉSI MÓDOK – Az ORTOREX™ törlőmelegítő állítható üzemmódokat kínál, amelyek a baba igényeitől és az aktuális külső hőmérsékleti viszonyoktól függően különböző hőmérsékletekhez alkalmasak.

4.65
20 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 20 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 1. B***a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  A legjobb dolog! Nincs többé hideg riasztás és ideges baba. Minden anyukának szüksége van erre a dologra!

 2. J****n (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  A melegítő nagyon gyorsan megérkezett. Eddig az újszülöttem nem akad ki, amikor a fenekét tisztítjuk. Elégedettek vagyunk vele!!!

 3. U***a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Megcsinálja pontosan azt, amire hivatott! Az újszülöttem jobban szereti, ha a melegítőből származó törlőkendőt használjuk. Nagyon ajánlom!

 4. P****e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Nincs elég szavam, hogy elmondjam, mennyit segített nekem ez a melegítő! Régebben azt hittem, hogy a törlőkendőmelegítők értelmetlenek, de a lányom mindig sírt a popsicsere alatt, amíg nem kezdtünk meleg törlőkendőket használni. Egy játékváltó!!!

 5. L*****e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  A kisfiam a hideg törlőkendő miatt sikoltozott és pisilt, amikor pelenkát cseréltünk. De miután úgy döntöttem, hogy megveszem ezt a melegítőt, nagyon megnyugodott, mivel a törlőkendők melegebbek, mint a szobahőmérséklet. Megéri.

 6. E***y (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Tétováztam, hogy beszerezzek egy törlőkendőmelegítőt, mivel sokan mondták, hogy kiszárítják a törlőkendőket, vagy nem működnek. A barátom mondta, hogy próbáljam ki ezt, és igazán meglepődtem. Nagyszerűen működik! A törlőkendők melegek és soha nem száradnak ki! Nagyszerű találmány!!!

 7. D****e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Nagyszerű termék. A törlőkendők szépek és melegek. Nagyon könnyű használni. Semmi, amit nem szeretek benne. Köszönöm, hogy feltalálták ezt a dolgot!

 8. W****e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez a melegítő fenntartja a tökéletes hőmérsékletet, és nem szárad ki, mint más melegítők. Meg vagyok lepve a minőségen. Szeretem a designt is, szuper aranyos és pontosan olyan, amilyet egy baba szeretne! Eddig nagyszerűen működik.

 9. P*****e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez az egyik legjobb dolog, amit valaha is vásároltam a babámnak!!! Nagyon bosszantotta a hideg törlőkendő, de miután elkezdtem melegíteni őket ebben a törlőkendőmelegítőben, tulajdonképpen rendben van. Sokkal könnyebbé tette az életemet. Nagyon ajánlom!!!

 10. C******a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez a pelenkatörlő melegítő minden anyuka számára kötelező darab. Azt hittem, hogy butaság egy melegítőt beszerezni, de egy kicsit kényelmesebbé teszi a pelenkázást neked és a babádnak is. Kellemes és meleg törlőkendők minden alkalommal! Nagyon könnyű használni, csak tedd bele a törlőkendőket és dugd be! Imádom ezt a terméket!