Vérnyomásmérő

Original price was: Ft 21600.Current price is: Ft 14393.

Akció!

Vérnyomásmérő

Original price was: Ft 21600.Current price is: Ft 14393.

Nincs raktáron

Email nekem, ha a készlet rendelkezésre áll

Leírás

Vigyázzon az egészségére bármikor

Mondjon búcsút a pontatlan és lassú méréseknek az Ortorex csuklós vérnyomásmérővel. Lehetővé teszi, hogy akkor is kezelje egészségi állapotát, amikor nem tartózkodik otthon. A nagy kijelzővel és egylépéses működtetéssel rendelkező kompakt készülékünk könnyed ellenőrzést biztosít.

Hordozható
Az Ortorex monitor könnyű és kompakt, megkönnyíti az utazást, miközben minimális helyet foglal. Lehetővé teszi a vérnyomás következetes nyomon követését, bárhová is megy.
Könnyen használható
A nyomásmérőnk felhelyezése olyan egyszerű, mint egy karóra rögzítése. Csak tekerje a csuklója köré, és indítsa el az ellenőrzést.A felhasználóbarát és intuitív kialakításnak köszönhetően minden nehézség nélkül tudja helyesen használni a készüléket.
Pontos
Készülékünk garantálja a mérések pontosságát mindössze 3%-os eltéréssel. Ez a nagyfokú pontosság elengedhetetlen a megbízható egészségmegfigyeléshez - Segíti Önt abban, hogy állapotának megfelelően optimális döntést hozzon.
Tartós

A masszív akrilpanel megvédi az Ortorex-monitort a véletlen esések során bekövetkező töréstől. Ez a robusztus konstrukció meghosszabbítja a készülék élettartamát.

Akkumulátoros

Az Ortorex vérnyomásmérőben lévő szabványos elemek azonnali mérést tesznek lehetővé. Azzal, hogy a készüléket azonnal feltöltik energiával, megkönnyítik a folyamatot, mivel nem kell külön mozognia, hogy konnektort keressen. Ez különösen fontos, ha rosszul érzi magát.

Minőségi kijelző

Gadgetünk kiváló minőségű LCD-kijelzővel rendelkezik a kényelmes olvasás érdekében. A képernyőn megjelenő tiszta vizuális megjelenítés lehetővé teszi, hogy a mérést segédeszközök, például nagyítók nélkül is értelmezze.

További okok, hogy szeressük vérnyomásmérőnket
Bőrbarát
Kényelmes illeszkedés
Vezeték nélküli
Biztonságos használat
4.63
32 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 32 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 1. M***y (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Egyszerűen használható és pontos. Többször teszteltem magamon és a feleségemen, és a leolvasások konzisztensek.

 2. G**g (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Azt szeretem, hogy ez a kis gép olyan könnyen használható és pontos. Örülök, hogy megvettem a vérnyomásom követésére.

 3. K**e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez egy nagyszerű termék! Könnyen használható és pontos! Ápolónő hallgató vagyok és a szokásos vérnyomásmérő készülékeket használom, majd ezt, hogy duplán ellenőrizzem a munkámat, és annyira pontos!

 4. S**n (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Azt szerettem ebben a gépben, hogy használat közben nem volt túl szoros. Nagyszerű az egész család számára.

 5. J***a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Megvettem ezt a munkahelyi használatra. Könnyű alkalmazni és használni, és memóriája van a korábbi vérnyomásmérések felidézésére. Mindenképpen újra megvásárolnám.

 6. T**e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ha Ön olyan valaki, aki a jelenlegi COVID egészségügyi helyzet során veszélyeztetett, akkor valószínűleg hozzám hasonlóan Ön is otthon marad. Fontos, hogy ezekben az időkben, amelyek stresszesnek bizonyulhatnak, ellenőrizni tudja a vérnyomását. Miután beszéltem a nővéremmel, akinek szívproblémája van, azt javasolta, hogy szerezzek be egyet. Ez a készülék nagyon könnyen kezelhető, kényelmes, és a képernyő kijelzője elég nagy ahhoz, hogy könnyen leolvashassa az eredményeket. Nagyon ajánlott.

 7. B***y (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez egy nagyon jó vérnyomásmérő és az ára is remek volt. Nagyon könnyű használni, csak a csuklóra kell rögzíteni és megnyomni egy gombot.

 8. C****e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  IV. stádiumú rákom van, és sok gyógyszert szedek, és időnként szörnyű fejfájásom van. Kiderült, hogy a vérnyomásom nagy szerepet játszik ezekben a fejfájásokban. Megváltoztattuk és felemeltük a szokásos vérnyomás-gyógyszereimet. és 4 óránként ellenőrzöm a vérnyomást, hogy lássam, hogy a gyógyszerek hatnak-e. Ez a mandzsettás gép tökéletes és nagyon pontos.

 9. X***a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  LOVE LOVE LOVE LOVEE ez a termék. Szuper könnyű volt használni, szó szerint EGY gombnyomással. Kevesebb mint 1 perc alatt leolvassa a vérnyomás és a pulzus értékét! Nagyon pontos is! Határozottan egy nagyszerű vásárlás!

 10. A***l (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Megkaptam a pulzusmérőmet, jól működik, és elégedett voltam a vásárlással. 5 csillagot adok és 100%-ban ajánlom