Kék Fény Blokkoló Számítógépes Játék Szemüveg

Original price was: Ft 11320.Current price is: Ft 5660.

Akció!

Kék Fény Blokkoló Számítógépes Játék Szemüveg

Original price was: Ft 11320.Current price is: Ft 5660.

Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Csökkentse a vizuális stresszt és a szem megerőltetését, hogy végül élvezze a digitális időt!

A hosszas képernyőbámulásból eredőgyakori tünetek közé tartozik a migrén, a fejfájás, az álmatlanság, a szemszárazság, a homályos látás, a szürkehályog és a makuladegeneráció. Ahelyett, hogy később kezelnénk ezeket az állapotokat, sokkal előnyösebb, ha megelőzzük őket.

Az ORTOREX™ kék fényt blokkoló számítógépes szemüveg férfiaknak és nőknek tökéletes választás minden digitális kalandor számára. Úgy tervezték őket, hogy kiküszöböljék a digitális szem megterhelését, és orvosok ajánlják, hogy megvédjék látását a számítógép- és eszközhasználat során. A kék fény elleni szemüveg kiszűri a nagy energiájú kék fényt és csökkenti annak erős hullámait. Így ezek a szemüvegek lehetővé teszik, hogy a játékra vagy a feladatra koncentrálhasson. A káros sugarak hatása nélkül, a kék fényt blokkoló szemüvegünkkel egészségesebb testet és nyugodt alvást kaphat:

 • Szűri a kék fényt és blokkolja az UV-t
 • Minimalizálja a digitális szem megterhelését
 • Megakadályozza a szemszárazságot
 • Minimalizálja a káprázást
 • Javítja az alvást

Az ORTOREX™ számítógépes szemüveg ideális tévénézéshez, számítógépes játékokhoz, munkához és mindenhez, amihez digitális képernyőkkel kapcsolatos. Sőt, éjszakai vezetéshez is használhatja – a sárga lencsék blokkolják a fényszórók vakító fényét, és tisztább látást biztosítanak sötétben, esős vagy ködös napokon, így biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik a vezetést.

FONTOS ELŐNYÖK:

✔️ A SZEMFÁRADÁS ELLENŐRZÉSE – A szemüveg napközbeni viselése segíthet enyhíteni a szem fáradtságát, a homályos látást és a képernyőidővel járó fejfájást.

✔️ KÉK FÉNY ÉS UV VÉDELEM – A lencsék képesek elnyelni a nagy energiájú kék fényt, és 400UV minősítésűek, ami azt jelenti, hogy az UVA és UVB sugárzás 99%-100%-át is képesek blokkolni. Az UV400 minősítésű szemüvegek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy megvédje szemét a hosszú távú UV-károsodástól és megőrizze szeme egészségét.

✔️ JAVÍTJA A JAVÍTOTT ALVÁS-t – Mivel a szemüveg csökkenti a szemfáradtságot és a fejfájást, éjszaka pihentetőbb, mélyebb alvást élvezhet.

✔️ STÍLIKUS KERET – Szuper stílusos megjelenést biztosít. A könnyű keretet különböző méretű fejekhez tervezték, világszerte alkalmas az emberek számára.

4.74
23 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 23 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 1. T***f (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  A számítógépen való munkához használom ezeket. Kényelmesek, jól néznek ki, és csodákat művelnek, hogy levegyék a szememről a feszültséget. Jó szemüveg!

 2. A***M (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Tényleg segít a szemfáradtságon!!! Szinte minden nap használom őket.

 3. M***m (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Naponta viselhető, ha egész nap számítógépen dolgozol. Most már otthonról dolgozhatom a napomat anélkül, hogy megterhelné a szememet. Köszönöm.

 4. A***v (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Feel olyan szép és sokat segített nekem! Tényleg észrevettem, hogy a szemem nem feszült, és kiszáradt. Ajánlom mindenkinek, aki digitális szemterheléssel küzd!

 5. B***k (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Bámulatos termék, amely megvédi a szemét a kék sugárzástól. Bárcsak már évekkel ezelőtt elkezdtem volna ezeket viselni!

 6. I***v (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Nagyon jó keretek. Megszünteti az egész éjszakai játékból eredő fejfájást. Szuper könnyű a szemnek. Imádom.

 7. M***c (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Nagyszerű tisztaság, valamint a lencse és a keret minősége. Határozottan csökkenti a szem megterhelését.

 8. A***r (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez a szemüveg csodálatos, a szem megerőltetése nagymértékben csökkent!!!

 9. V***n (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Szerelem ezeket a szemüvegeket!! Még csak egy hete használom, de nagyon tetszik a tapintása! Pihentető dolgozni ezekben a szemüvegekben. És annyira stílusosak.

 10. R***r (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  A szemüveg kényelmes. Munkához használom, ahol napi 8+ órát bámulom a számítógépet, és közel sem megyek el olyan gyakran fejfájással, mint korábban. Emellett elképesztően jól néznek ki!