Otthoni Levegő Hűvös Köd Párásító 3000ml

Original price was: Ft 27620.Current price is: Ft 13810.

Akció!

Otthoni Levegő Hűvös Köd Párásító 3000ml

Original price was: Ft 27620.Current price is: Ft 13810.

Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Töltse meg szobáját párás levegővel az egészség helyreállításáért!

Az Ortorex párásító hűvös ködöt szór szét, optimális páratartalmat tartva a helyiségben és javítva a levegő minőségét. Ezáltal készülékünk fokozza a közérzetét, feljavítja az alvás egészségét, javítja a hangulatát, és energikussá teszi Önt. Ráadásul nagy víztartályt fogad el, így ritkábban kell újratölteni.

Bőrjavítás
A száraz levegő elvonja a nedvességet a bőrből, ami viszketést és irritációt okoz. A körülötted lévő nedvességszintet megemelve párásító készülékünk javítja a repedezett ajkak, a petyhüdt haj, a viszketés és más problémák állapotát.
Asztma enyhítése
Az optimálisan nedves környezet ellazítja a tüdőt és a légutakat, ha azok szűkek. A páratartalom javításával készülékünk segít a könnyebb belégzésben és kilégzésben, enyhítve a légzési problémákat.
Betegségmegelőzés
Mivel sok vírus jobban megél a száraz levegőben, az Ortorex ködpárásító nélkülözhetetlen a megfázás idején. Az orrjáratokban és a torokban lévő nyálkát nedvesítve enyhíti az influenza tüneteit is, oldja az orrmelléküregek dugulását, a köhögést és az orrfolyást.
Állítható üzemmódok

Válasszon a folyamatos, szakaszos és váltakozó permetezési módok közül, az Ön által preferált intenzitástól függően.

Könnyen használható

Egyszerűen töltse meg a tartályt vízzel, zárja le a fedelet, csatlakoztassa a készüléket, és nyomja meg a gombot.

Hatékony permetezés

A dupla fúvóka növeli a ködképességet, így párásító készülékünk akár 215 négyzetméteres (20 m2) szobákban is használható.

További okok, hogy szeressük a párásítót
Csendes
Könnyűsúlyú
Kompakt
Energiatakarékos
Biztonságos használat
Automatikus kikapcsolás
4.67
15 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 1. T***r (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Az orrom annyira be volt dugulva, hogy alig kaptam levegőt. Csak egy órája kapcsoltam be ezt a csodálatos párásítót, és csodát tesz. Soha nem kaptam még ilyen könnyen levegőt. Mindenképpen ajánlani fogom ezt a terméket.

 2. H*****e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Nincs zaj, könnyen tisztítható. Megakadályozza, hogy éjszaka kiszáradjon a szemem. Segít az allergiámon is. Örülök, hogy rábukkantam erre a párásítóra.

 3. N***r (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Eddig minden rendben. A levegőnek olyan tiszta illata van, és a vőlegényem nem tüsszög annyit. Az allergiája miatt vettem, és nagyon elégedettek vagyunk. Megéri a pénzét.

 4. M***e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Tökéletesen illeszkedik bármilyen helyiségbe, ahová elhelyezi. Én az éjjeliszekrényemen tartom, és teszi a dolgát. Végre találtam egy párásítót, ami működik és nem foglal túl sok helyet.

 5. E*****h (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Csendes és nagyszerűen működik!! A férjem asztmás, és ez sokat segít neki!!! Abszolút szeretem, és több ilyet fogok vásárolni ajándékba!

 6. P***e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ezt a párásítót az irodámban tartom, és nagyszerűen működik. Könnyen tisztítható és tökéletes méretű, hogy az asztalomon maradjon.

 7. S***a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  A zajszint jó – alig hallom. Nagyon könnyű használni, és kicsit kisebb volt, mint amire számítottam, de ezzel együtt tudok élni!

 8. C****l (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Jó hűvös ködpárásító, 2-3 éjszakát bír ki egy feltöltéssel. Színváltós fényei is vannak, amelyek végig futnak, használhatod kiegészítő éjjeli fényként a gyerekszobában. Szuper halkan működik, nem fogsz hallani semmit. Nagyon ajánlom

 9. F****a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Imádom ezt a terméket! Használtam már más párásítót, de ez a gép csendes és nagy tartálya van. Nulla probléma, mióta birtoklom. Meg fogom nézni, hogy vásároljak még egyet a hálószobámba.

 10. V****y (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez egy aranyos párásító, amely életmentő volt számomra, amikor beteg voltam. Csendes, automatikus kikapcsolással rendelkezik, és elég jó mennyiségű gőzt termel.