Kineziológiai Szalag

Ft 9860Ft 10955

Akció!

Kineziológiai Szalag

Ft 9860Ft 10955

Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Ne szenvedjen tovább a folyamatos sérülésektől! Vessen véget a fájdalomnak, és segítse izmai gyorsabb gyógyulását kineziológiai szalaggal!

A kineziológiai szalag egy rugalmas testszalag, amelynek egyik végén erős ragasztóanyag található, és arra szolgál, hogy a bőrhöz tapadjon és nyújtsa azt. Meghúzza a bőr felső rétegeit, így több hely keletkezik a dermisz és az izom között. Ez a tér enyhíti a területen lévő nyirokcsatornákra nehezedő nyomást, és nagyobb teret teremt a nyirokáramlás számára. Így jobb nyirokelvezetést biztosít az érintett területen keresztül. A megnövekedett tér nagyobb összehúzódást tesz lehetővé az izmok számára, ami jobb izomteljesítményt eredményez. A végeredmény az izomfáradtság csökkenése, nagyobb mozgástartomány és az izomösszehúzódás jobb minősége.


Akineziológiai szalag használatának előnyei:

 • A fájdalom enyhítése
 • Zúzódások és sérülések gyógyulása
 • A gyulladás és a duzzanat csökkentése
 • Izom- és ízületi regenerálódás és támogatás
 • Görcsmegelőzés
 • A jövőbeli sérülések megelőzése
 • Javított sportteljesítmény

A szalag a nyugalmi hossz 70%-áig nyújtható. Könnyen nyúlik, és segít páratlan szintű támogatást, kényelmet és ellazulást nyújtani az izmoknak és ízületeknek. Emellett vízálló, légáteresztő és könnyű, és nem gátolja a teljes mozgástartományodat. Az előre vágott szalagcsíkok a testrészek széles skálájához vannak meghatározva. A kineziológiai szalagot megelőző karbantartásra szánják, és sokféleképpen használható. Például jobb edzéshez, aktív futáshoz, röplabdameccshez, kerékpárversenyhez vagy más sporttevékenységekhez.

FONTOS ELŐNYÖK

✔️ HATÉKONY FIZIKOTERÁPIÁS KEZELÉS – Támogatást, stabilitást és dekompressziót biztosít az izmoknak és ízületeknek, hogy számos sérüléssel foglalkozzon, ellazítsa az izmokat, csökkentse a gyulladást és javítsa a sportteljesítményt.

✔️ GAZDASÁGOS – Idővel gazdaságosabb, mint más módozatok. Könnyű alkalmazni, és hosszabb ideig használható.

✔️ VÁLTOZATOS ALKALMAZÁSRA HASZNÁLHATÓ – A test bármely részén használható, és sokféle alkalmazási lehetőséggel büszkélkedhet: edzés közben és után, futás, kerékpározás, sportjátékok és még sok más.

4.75
24 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 24 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 1. Z**n (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Tetszik, hogy ez a szalag nem terjedelmes, mint egy merevítő. Azt mondanám, hogy az egyik probléma az, hogy nem ragad olyan jól, mint az OT-m márkája, és 2 óra után néhány területen elkezd leválni. Ettől függetlenül nagyon jó alátámasztást ad.

 2. L**a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez az új kedvenc márkám a kineziológiai szalagból! Fizioterapeuta vagyok, és már egy csomó különböző márkát használtam magamon és a betegeimen. A legtöbb elvégzi a munkát, de csak legfeljebb 2-3 napig marad rajta. Ez a szalag egy egész hétig rajtam maradt, és megtartotta a feszültségét!

 3. I***a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Azt a szalagot a lábfájásomra használom. Egy gyógytornász ajánlotta, aki többször is használta rajtam kiváló eredménnyel. Nagyon elégedett vagyok vele. Alkalmazás előtt alkohollal tisztítom a területet, és 4-5 napig könnyen megmarad. Zuhanyzás után fújószárítóval szárítom ki, mert ha nem szánok időt a szárításra, nem tart olyan sokáig.

 4. Y****e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez elég könnyen vág és ragaszt. Könnyen széthúzható magától, ha véletlenül magához ragadna felvitel közben. Kb. 3 napig tart, amíg a zuhany alatt el nem távolítod. Összességében észreveszem a különbséget, hogy mikor használom és mikor nem használom a szalagot.

 5. N***e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Az év elején térdműtéten estem át, ezért vettem meg, hogy támaszként használjam. Remekül működik és enyhítette a fájdalom tüneteimet. Könnyű eltávolítani és alkalmazni, ha az utasításoknak megfelelően történik. Újra megvenném.

 6. C**a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Allergiás vagyok a bőrömön lévő ragasztókra, de ez a hipoallergén szalag több napig is a bőrömön maradhat, és egyáltalán nem viszket. A bőröm rendben van, amikor eltávolítom. Nem igazán látszott, hogy hatással lenne a problémámra, de tudom, hogy másoknál működik.

 7. E**a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Azt mondták, hogy segít a keringésben és a gyógyulásban, valamint csökkenti a fájdalmat. Ez igaz! Nekem krónikus ínhüvelygyulladásom van, és megsérült egy szalagom is. Csíkokra vágtam, kereszt alakban felvittem a csuklómra és nagyon áldott voltam, hogy felfedeztem, hogy tényleg működik! És nyugodtan lehet vele zuhanyozni. Ajánlom!

 8. K******e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Nem hámlik le. Nagyon hasznosnak találom

 9. G***y (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Nagyszerű edzéshez! Kiváló minőségű szalag!

 10. D***l (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Nagyszerű nyújtás és tapadás! Jól működik nekem és az ízületeimnek.