Lézer Plazma Toll Szeplő, Bőrcédula, Folt, Anyajegy, Tetoválás Eltávolítására

Original price was: Ft 23650.Current price is: Ft 11825.

Akció!

Lézer Plazma Toll Szeplő, Bőrcédula, Folt, Anyajegy, Tetoválás Eltávolítására

Original price was: Ft 23650.Current price is: Ft 11825.

Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Többé nem kell aggódnod a tökéletlenségeid miatt! Szabaduljon meg az anyajegyektől, szeplőtől, bőrpöttyöktől és tetoválásoktól egyetlen kezelés alatt!

Lézer Plazma Toll egy klinikailag validált mikrotűs készülék tetoválások, szeplők, anyajegyek, bőrjelek és öregségi foltok eltávolítására. A lézerplazma toll elektromos ionkarbonizációs technológiája lehetővé teszi, hogy a bőrén lévő foltokat azonnal eltávolítsa anélkül, hogy a körülötte lévő egyéb szöveteket károsítaná. Serkenti a sejtregenerációt, így biztonságosan és vérzés nélkül távolítja el a sötét foltokat és a bőrpigmentációt.

A lézerplazma toll kiválóan alkalmas otthoni használatra, és 9 intenzitási szinttel rendelkezik a különböző bőrkezelésekhez: az alacsonyabb szinteket a foltok és szeplők, míg az erősebb szinteket az anyajegyek és bőrcimkék esetében használják. A legalacsonyabb szintről kezdheti, majd fokozatosan beállíthatja a lézer tollat a megfelelő szintre. A LED-képernyő kijelzi a munkaintenzitást és az akkumulátor töltöttségi szintjét, ami segít időben ellenőrizni a készüléket. Az Ön teljes kényelme érdekében különböző tűméretekkel jár, hogy bármilyen típusú foltot el tudjon látni a bőrén. A készülék másik előnye, hogy USB porton keresztül újratölthető, és több mint 5 órán át működik egyetlen feltöltéssel.

A lézerplazma toll egyre népszerűbbé válik a személyes otthoni bőrápolásban és a szépségszalonokban is. Sokkal hatékonyabbnak, biztonságosabbnak és kényelmesebbnek bizonyult, mint az elavult lézerterápiák. Használja a lézerplazma toll új generációs technológiáját, és élvezze az általa nyújtott lenyűgöző eredményeket.

✔️ MULTIFUNKCIONÁLIS – Könnyen eltávolíthatja az anyajegyeket, szeplőket, tetoválásokat és bőrcédulákat saját maga.

✔️ BIZTONSÁGOS ÉS HIGÉNIKUS – A kezelés után nem marad vérzés vagy heg.

✔️ EGYSZERŰ HASZNÁLAT – Kapcsolja be a készüléket, állítsa be az intenzitási szintet és helyezze a tolltűt a pont felé, ahol a kezelést végezni szeretné.

✔️ PORTABLE & MEGFIZETHETŐ – Otthoni használatra tervezték, így sokkal gazdaságosabb, mintha szépségszalonba vagy bőrgyógyászhoz mennél.

4.68
22 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 22 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 1. T***s (ellenőrzött vevő)

  Magyarország


  Ha figyelembe vesszük a medspában végzett mikro tűkezelés átlagos költségeit, ez a toll mindenképpen megéri a pénzt. Pontosan azt teszi, amire hivatott. Nagyon örültem, hogy figyelemre méltó eredményeket láttam a bőrömön! Nagyon ajánlom!

 2. F***m (ellenőrzött vevő)

  Magyarország


  Már vártam, hogy megkapjam a plazmatollat! 3 éve vagyok a bőrápolásban és végre van egy minőségi microneedling tollam! Az intenzitás szabályozható, több tűvel érkezik, mind steril. Minden, amire szükségem van ahhoz, hogy visszafelé öregedjek és másoknak is segítsek ebben!

 3. L***k (ellenőrzött vevő)

  Magyarország


  Fantasztikusan működik. A megbízhatóság és az építési minőség nagyszerű. Imádom a mikronedling technológiáját. Ez a készülék minden elvárásomnak megfelelt. Ajánlom!

 4. A***A (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Azt szeretem benne, hogy könnyen használható. Nagyon örülök ennek a vásárlásnak

 5. R***a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország


  Több ezer dollárt költöttem professzionális microneedlingre, és ez a toll olyan, mint a kozmetikusé, csak az őrült árcédula nélkül. A toll mozog, így kevesebb a fájdalom, és nincs mikroszakadás. Sokkal gyorsabban el tudom végezni. Imádom ezt a kis dolgot!

 6. L***l (ellenőrzött vevő)

  Magyarország


  Úgy néz ki és úgy érzi magát, mint egy nagyon professzionális orvosi műszer. Tökéletes ajándék lenne egy kozmetikusnak. Nagyon ajánlom a videók megtekintését, hogy megtanulja, hogyan kell helyesen használni. Összességében nagyon elégedett vagyok ezzel a vásárlással. Biztos vagyok benne, hogy folyamatos és következetes használat mellett javulást fogok látni a bőrömön.

 7. T***a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Nagyon szeretem ezt a tollat. Olyan gyönyörű és olyan könnyen használható. Már évek óta használom néhány sebhelyen, amelyek egy kutyatámadásból erednek, és máris észrevettem a különbséget. Az eredmények annyira megérik.

 8. L***s (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Könnyen használható, ha egyszer elsajátítod a használatát, minden barátomnak ajánlottam.

 9. P***n (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez a termék az ígéreteknek megfelelően teljesített. Nagyon könnyű használni. És sokáig tartja a töltést. Kölcsönadtam mindkét nővéremnek, és egy héten belül mindketten megvették a sajátjukat.

 10. D***v (ellenőrzött vevő)

  Magyarország


  Már egy rövid ideje használom ezt az eszközt, és már látom az eredményeket. Steril tűvel és használati útmutatóval van csomagolva, hogy mire való. Az a tény, hogy csökkenti sok sötét foltomat és segít más foltoknál is, egy olyan bónusz, amiről nem gondoltam volna, hogy otthon is elvégezhető.
  Ez nagyon jól csökkenti a sötét foltjaim színét.