100% Természetes Latex Ortopédiai Párna Nyakfájásra

Original price was: Ft 59800.Current price is: Ft 29900.

Akció!

100% Természetes Latex Ortopédiai Párna Nyakfájásra

Original price was: Ft 59800.Current price is: Ft 29900.

Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Az ortopédiai latexpárna puha ÉS támogató, így jobban alszik és fájdalommentesen ébred!

A pihentető alvás egyik legnagyobb kulcsa a nyakadat megfelelően megtámasztó párna. Sajnos nagyon nehéz lehet megtalálni a kényelem és a támogatás megfelelő keverékét tartalmazó párnát. A legtöbb támogató párna túl kemény, a legtöbb hagyományos párna pedig túl puha, és kevés vagy semmilyen támogatást nem nyújt. Ez a speciálisan tervezett ortopédiai párna tökéletes egyensúlyt teremt a kényelem és a támogatás között, hogy Ön kényelmesen aludhasson, és nyak- és vállfájdalom nélkül ébredjen.

A100%-ban természetes, kiváló minőségű thaiföldi latexből készült párnát gondosan alakították ki az optimális nyaki támogatás és kényelem érdekében.

Ahelyett, hogy felfelé nyomná a nyakát, mint a legtöbb párna, ez az ortopédiai párna bölcsőbe helyezi a fejét, miközben háton vagy oldalt alszik. Azonnal észre fogja venni a különbséget, és sokkal kényelmesebben fog tudni aludni. Ez azért van, mert a felfelé nyomó mozgás, amelyet a legtöbb párna gyakorol a nyakra, instabilitást és stresszt okoz a gerinc izmainak.

Ez az ortopéd párna támogatja a nyak ívét, ami kevesebb nyaki fájdalmat és nagyobb megkönnyebbülést jelent a nyak- és vállizmoknak. Ez a legkorszerűbb párna:

 • Bizonyítottan hatékony kontúros kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen alátámasztja és összehangolja a fejét, a nyakát, a vállát és a hátát
 • Kényelmet és támogatást nyújt, amely segít gyorsabban elaludni és mélyebben aludni
 • Lélegző szerkezetű, amely hűsítő hatással van a fejre – korlátozza a felesleges hőátadást, és segít, hogy kényelmes maradjon a megszakítás nélküli alváshoz.
 • Egyenletes kényelmet biztosít. Ez a párna megtartja az alakját. Újra és újra visszanyeri eredeti formáját. Nem lapul ki, mint a normál párnák!
 • Elősegíti a gerinc megfelelő igazodását, ami jobban összehangolja a légutakat, és segít könnyebben lélegezni éjszaka
 • Csökkenti a forgolódást, így Ön nyugodtabb, pihentetőbb alvást élvezhet

30 Éjszakás Próbaidőszak

30 éjszakád van arra, hogy beleszeress az Ortorex Párnába. Nem szereti? Csak lépjen kapcsolatba velünk, és mi megszervezzük a teljes visszatérítést.

4.62
60 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 60 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 1. B***y (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Nem voltam benne olyan biztos, amikor ezt kaptam a postán. Szörnyű nyakfájásom és fejfájásom volt, és gondoltam, kipróbálom. Alig forgolódom vele! Ez egy kiigazítás, de a fájdalom DRAMATIKUSAN javult. Határozottan megéri.

 2. E***s (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  A megfelelő mennyiségű támogatást nyújt a megfelelő területeken. Sokkal kevesebbet forgolódom, jobban alszom, és sokkal jobban érzem magam, amikor reggel felébredek.

 3. A***v (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez a párna fantasztikus. Volt nyakműtétem a múltban, és ez a párna segít támogatni az éjszaka folyamán.

 4. V***t (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  ABSZOLÚT SZERETEM 🙂 !! /a nyakamra olyan kényelmesen illeszkedik

 5. R****d (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Nagyszerű párna. Puha, de nagyszerű támasztékkal rendelkezik. Voltak nyakfájdalmaim más párnákkal való alvástól, de ez a párna úgy tűnt, hogy enyhíti azt. A minőség nagyon jónak tűnik, és ismét, különösen, hogy milyen puha ezek. Határozottan elégedett a vásárlással

 6. N***y (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

 7. J***a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország


  A párna puha és kényelmes érzés.

 8. P***y (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez a párna nem túl kemény, nem túl puha… pont megfelelő. Amikor kijött a csomagolásból, NULLA szag volt, ami fontos és nagy dolog, mivel voltak mások, amelyek hónapokig tartottak, amíg a szag eltűnt.

 9. K***. (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Nagyon szépnek tűnik, keresek forvard tesztelni

 10. E***H (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  A párna kemény, de olyan puha! Tartotta a formáját, én oldalalvó vagyok, így a magas oldalon aludtam, és bölcsőzte a fejemet, miközben szilárdan alátámasztotta a nyakamat. Próbálja ki ezt a párnát, szeretni fogja.