Hordozható ultrahangos porlasztó inhalációs célokra

Original price was: Ft 25420.Current price is: Ft 12710.

Akció!

Hordozható ultrahangos porlasztó inhalációs célokra

Original price was: Ft 25420.Current price is: Ft 12710.

Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Vegye kezébe az irányítást a wellness ma

Az Ortorex hordozható porlasztó enyhíti a megfázás, influenza, köhögés, hörghurut és asztma tüneteit. Fejlett technológiája lehetővé teszi, hogy a gyógyszer mélyen a felső légutakba jusson. Készülékünk két inhalációs lehetőséggel rendelkezik a kényelmes használat érdekében - egy maszkkal és egy szájjal.

Könnyen használható
Egészségének gondozása a porlasztó készülékünkkel gyerekjáték. Először öntse a gyógyszeres folyadékot a csészébe. Ezután tegye fel a maszkot vagy a szájkosarat. Végül pedig kattintson a gombra az eljárás elindításához.
Fokozott légzés
Az Ortorex inhalátor finom gőze belélegzés közben az orrba és a torokba jut. Ez serkenti a gyógyszerek vagy a sóoldat gyors felszívódását a nyálkahártyákba. Ez megnyugtatja a gyulladt légutakat és enyhíti a légzési problémákat.
Zajmentes
Az Ortorex készülék olyan halk, mint a zizegő levelek. Lehetővé teszi a hatékony kezelést anélkül, hogy bármilyen zavart okozna.
Automatikus kikapcsolás

Az inhalátorunk kikapcsol, amikor a folyadék elfogy. Ez a funkció megkíméli az akkumulátor élettartamát és garantálja a biztonságos használatot, megelőzve a túlmelegedést.

Hordozható

Kompakt és kézben tartható kialakításával az Ortorex porlasztó egyszerűen hordozható. Ez biztosítja a légzésterápiához való hozzáférést, amikor csak szükséges.

Könnyen tölthető

A készülékünket 2 AA elemmel vagy USB kábellel táplálhatjuk.

További okok, hogy szeresse hordozható porlasztógépünket
Hosszú akkumulátor élettartam
Horkolás megkönnyebbülés
Tartós konstrukció
Biztonságos a gyerekeknek
Nem allergiás
Mosható
4.75
16 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 1. Y****a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Szóval használtam párszor, és a légzési kapacitásom valóban javult. Tényleg működik! Nem vártam ilyen jó eredményeket egy ilyen kis dologtól!

 2. P*****e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez egy nagyszerű kis porlasztó. Ma használtam először és jól működik. A köd sokkal finomabb, mint amit a nagyobb nebulókkal kapunk. És nagyon gyorsan is megy. Szeretem a hordozhatóságát. Összességében nagyszerű vétel!

 3. M*****a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  A fiamnál szörnyű orrmelléküreg-gyulladás és köhögés alakult ki. Ennek a porlasztónak a használata segített neki végre túljutni a mély köhögésen és a túlzott orrduguláson! Tényleg működik. Teljesen ajánlom.

 4. J*****a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Asztmás vagyok, és ez az egyetlen porlasztó, amely nagyszerűen működik nekem! A legjobb dolog, amit valaha vettem. Most már nem kell több inhalátort vásárolnom. Nagyon hatékony.

 5. A****i (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Fantasztikus eszköz. Nagyszerűen működik, ahogyan azt hirdették. Imádom ezt a ködöt. Vettem 2 extrát, hogy minden szobában legyen a váratlan asztmás rohamokra.

 6. E*****a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Olyat kerestem, ami nem csap nagy zajt. Ez a porlasztó teljesen tökéletes! Csendes és könnyen használható. A lányom imádja használni, és sokat segít neki. Abszolút ajánlom!!!

 7. I****y (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez a hordozható porlasztó nagyon kompakt és tökéletes méretű az utazáshoz. Nagyszerűen működik és minden fillért megér. A minőség nagyszerű. Újra megvenném.

 8. K****n (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez a hordozható porlasztó gyakorlatilag csendes, nagyon szép ködöt bocsát ki, és határozottan megéri a pénzt! Abszolút szeretem ezt a gépet. Lehet, hogy veszek még párat, hogy a biztonság kedvéért magamnál tartsam. Nagyon ajánlom mindenkinek, akinek légzési problémái vannak!!!

 9. C*******e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez nagyon jól működik. Tetszik az akkumulátoros opció, így bárhová magammal vihetem. El kell mondanom, hogy nagymértékben javított a nehézlégzésemen. Nagyon ajánlom ezt a terméket mindenkinek, különösen a koronavírus világjárvány idején.

 10. A****a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Asztmás vagyok, és ez a porlasztó segített nekem a párás hőmérsékleten, amikor nyaralni voltam. Könnyű, hordozható és igazán hasznos készülék. Nagyszerű vásárlás