Háti Nyújtótámasz Ágyéki Támogatás Akupresszúrás Masszírozó

Original price was: Ft 22726.Current price is: Ft 11363.

Akció!

Háti Nyújtótámasz Ágyéki Támogatás Akupresszúrás Masszírozó

Original price was: Ft 22726.Current price is: Ft 11363.

Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Vessen véget a hátfájásnak és a merevségnek

Maradjon védve a hátfájástól készülékünkkel. A gerinc természetes görbületének helyreállításával zökkenőmentesen segít enyhíteni a kellemetlenségeket. A csigolyáit finoman újraegyenesítő Ortorex hátnyújtó javítja a testtartást és enyhíti a merevséget. Csak használja naponta kétszer 5 percig.

Gyógyító akupresszúra
A készülékünk 108 masszázsponttal rendelkezik. Az ágyéki területre alkalmazva a véráramlás fokozásával elősegíti a gyógyulást.
Állítható nyújtási szint
Három állítható szintet kínál a teljes nyújtáshoz.
Multifunkcionális
Érezze a masszírozó hatást és gyógyítsa testét ülve vagy fekve.
Kiváló minőségű anyagok

Az Ortorex hátfekvőtámasz tömör ABS műanyagból készült. Biztonságos élményt nyújt a hát megtámasztásakor.

Kezdőbarát

Az első állítható szint a kezdők számára alkalmas. Állítsa be a továbbiakat a saját tempójában.

Hordozható és könnyű

Könnyen tárolható és csomagolható, bárhová is megy.

További okok, hogy szeressük a hátsó hordágyunkat
Elősegíti a relaxációt
Kompakt kialakítás
Megfizethető
Minden korosztály számára alkalmas
4.83
36 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 36 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 1. M***a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez a kis egészségügyi eszköz gyöngyszem már bizonyította értékét, mióta több mint egy éve megvásároltam. Alig néhány hetes használat után a készüléket a második ívfokozatra állítottam át, hogy növeljem a hátnyújtást. Ez volt a fordulópont. Olyan egyszerű, mégis elképesztően jól működik.

 2. A***v (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Mindenkinek, aki alsó és középső hátfájástól szenved, ajánlom ezt a terméket. Használja legalább két hétig, naponta kétszer 10 percig. Először az első használat után fogja észrevenni, hogy mennyire rossz a gerincének az összehangoltsága. De tartson ki mellette, ez tényleg javítja és javítani fogja a hátfájását. Segít a hátad nyújtásában és a testtartásod korrigálásában is. Ha kitartó vagy és időt szakítasz rá, érezni fogod az eredményt.

 3. N***a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  OMG Soha nem tudtam elképzelni, hogyan működik ez anélkül, hogy kipróbáltam volna, és hála Istennek, hogy megtettem. Kiváló eszköz, és nagyon ajánlom. Én még mindig a maximális 2. szinten vagyok. A három egy kicsit túl sok ezen a ponton. A gravitáció teszi a dolgát, tényleg. Imádom.

 4. E***a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  A szállítás majdnem 2 hónap. Megfelel a leírásnak. Van 3 pozíció, bármilyen hátra alkalmas. A központi színes betét puha. Az eladó segített az áru nyomon követésében. Köszönöm

 5. M***e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez a termék nagyszerűen működik! Amikor először megérkezett és kinyitottam, az utasítások segítségével állítottam fel semmi komoly, majd 3-5 percig feküdtem a padlón, azonnal éreztem a különbséget és a fájdalmam elkezdett megoldódni. Én is használtam először a járművemben vezetés közben segít a fájdalmat, ahogy a célomhoz jutok, és ahogy egész nap ülök a munkahelyen

 6. D***v (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  A hátam már sokkal jobban érzi magát! Köszönöm, hogy

 7. T***e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ichias problémáim vannak, és alig vártam, hogy megkapjam ezt. Annyira elképesztő, hogy mennyire jól lehet vele nyújtani. Ez annyira sokat segített a hátamon és az isiászomon. Nagyon sok emberrel kipróbáltattam ezt magamnak, és mindenki imádta ezt, és megdöbbent, hogy egy ilyen kicsi és egyszerű dolog mennyire tud segíteni. Egy fantasztikus találmány!

 8. M***I (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez nagyszerű a hátfájás esetén. Az első szinten kezdem, majd 15 perc után áttérek a második szintre, és egy párnát is teszek hozzá, hogy a nyakamat egyenesbe hozzam. A hátat felülről lefelé nyújtja. Már az első használatnál láttam a különbséget! Tényleg meglepett, hogy milyen gyorsan hatott, de úgy gondolom, hogy a következetes használat a kulcsa annak, hogy valóban működjön a hátfájásnál. Annyira elégedett a vásárlással!

 9. A***n (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Nagyon szeretem ezt a terméket, azután vettem meg, hogy meghúztam a hátam, és segített lassan kinyújtani. Nagyon ajánlom!

 10. S***y (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Nehéz műanyagból készült. Ez a hátfekvőtámasz csodálatos. Nagyon kényelmes. A középre csatlakozó kék dolog szuper kényelmessé teszi, de nem feltétlenül szükséges. Nagyszerű támasztékot nyújt. A hátam alsó részén lévő fájdalom fokozatosan elmúlik. A három különböző ívszint teszi igazán kényelmessé. Nem hiszem, hogy bárki megbánná a vásárlást.