Utazás Hordozható Bili

Original price was: Ft 56018.Current price is: Ft 28009.

Akció!

Utazás Hordozható Bili

Original price was: Ft 56018.Current price is: Ft 28009.

Ingyenes szállítás minden megrendelés esetén

Leírás

Szabaduljon meg a nemkívánatos balesetektől az Ortorex Travel hordozható bili segítségével!

Az ORTOREX™ hordozható bili kifejezetten olyan gyerekek számára készült, akik még nem szobatiszták, vagy bármilyen vészhelyzetben segítségre van szükségük. Ha hosszabb utazásokra vagy útközbeni tartózkodásra magával viszi egyik bilinket, az mindig okos választás, amely jelentősen megkönnyíti az életét. Az ORTOREX™ bili gyerekeknek több funkcióval rendelkezik. Először is, ez egy nagyszerű bilire szoktató termék, amely fiúk és lányok számára egyaránt használható. Másodszor, WC-ülőke szűkítőként használható, hogy bármilyen szabványos WC-ülőkéhez igazodjon. Végül pedig otthon és utazás közben is használhatja.

Ezzel az utazáshoz használható hordozható bili kéznél van, nincs szükség jelentős változtatásokra, mivel minden autó csomagtartójába befér. Könnyedén összecsukhatja , hogy kevesebb helyet foglaljon, miközben a gyermeke megkapja a szükséges támogatást. Magán a bili mellett választhatod, hogy a csomagodhoz két vagy tíz bili táska is jár. A bili zsákok használata rendkívül higiénikus és egyszerű módja a gyermeke utáni takarításnak.

Az ORTOREX™ hordozható bili használatának előnyei:

 • Támogatást nyújt gyermeke számára, hogy biztonságban érezze magát
 • Alkalmazkodik bármely szabványos WC-ülőkehez
 • Kevés helyet foglal, amikor nincs használatban
 • Két vagy tíz bili zsákot tartalmaz a hulladék elhelyezéséhez, attól függően, hogy ki akarja-e dobni a hulladékot.
 • Gyermekét megtanítja a WC használatára
 • Könnyen tisztítható

Hordozható bili utazáshoz kiváló minőségű és tartós ABS és TPE anyagokból készült. Ez a termék hipoallergén, és nem okoz irritációt a baba érzékeny bőrén. A bili stabilitása biztosítja, hogy gyermeke az első életévétől hét éves koráig használni tudja majd.

Hogyan kell használni:

Először is, fordítsa a WC-ülőke hátulját fejjel lefelé, és tolja a 3 lábat előre a nyílásba. Ha önálló biliként használod, fordítsd el a lábakat 90 fokban. Ha WC-vel együtt használja, fordítsa el a lábakat 180 fokban. Ezután ismét tolja a lábakat a nyíláshoz, amíg azok „be nem kattannak” a helyükre. A könnyebb tisztítás érdekében tegye az egyik bili zsákot az összecsukható bili és az ABS WC-ülőke közé.

FONTOS ELŐNYÖK:

✔️ KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ ÉS TÁROLHATÓ – Az ORTOREX™ hordozható bilit speciális bilitasak segítségével ürítheti ki. Összecsukható, így használaton kívül kevés helyet foglal – de mindig használatra kész.

✔️ SZÁMÍTJA A POCSIKÉPZÉST — Hordozható bilink kiváló módja annak, hogy kisgyermeked megszokja az önálló vécéhasználatot anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy beleesik egy nyitott, felnőtt méretű wc-ülőkébe. Támogatást és magabiztosságot ad a gyerekeknek a WC használatához.

✔️ ALKALMAZKODIK BÁRMELY WC-ÜLÉSHEZ – A gyerekeknek szánt bilink rugalmas karjaival rendelkezik, amelyek bármilyen szabványos WC-ülőkéhez igazodnak, akár felnőtt mérethez is, bárhová is mész.

✔️ CSÚSZÁSMENTES KIVITELEZÉS – Az ORTOREX™ hordozható bili hárompontos rögzítőszerkezettel rendelkezik, csúszásmentes lábpárnákkal, amelyek biztosítják a WC-ülőke stabilitását.

4.78
23 Vélemények Írd meg a véleményed
95%
a megkérdezettek egy barátjának ajánlaná ezt a terméket

Ratings Distribution

Reviewed by 23 customers
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 1. C***e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Azért aggódtam, hogy ez túl kicsi lesz a nagydarab 3 éves gyermekemnek, de valójában tökéletesen működik! Az autóban tartjuk neki, és imádja használni.

 2. B***i (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Kompakt és könnyen használható. Az egyetlen kifogásom, hogy néha a lábakat nehézkes a helyére tenni, különösen, ha sietsz.

 3. A***t (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez a bili életmentő. Ezen a nyáron tettünk néhány autós kirándulást, és nem tudtuk volna megtenni e nélkül a bili nélkül.

 4. X***r (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  A nyilvános illemhelyek elkerülése végett akartam egy bilit az utazáshoz. A lányom imádja! Segít a bilire szoktatásban az úton!

 5. T****g (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Milyen könnyen használható bili a kisgyermekem számára. Nagyszerű, hogy magunkkal vihetjük, mivel összecsukható, és megkönnyíti a szállítást. A hordtáska is szép.

 6. N***r (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Az összecsukható tál zseniális, és csak ott ül az ülésem alatt, amíg szükség van rá. Kiváló termék!!!

 7. H****d (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  A 2 éves lányom imádja ezt a dolgot. Régebben rettegett a WC-re ülni, de most már ezt a bilit használja, és semmi gondja nincs vele. Tökéletes magasságban van számára. Imádok mindent ezzel a termékkel kapcsolatban.

 8. C*****a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez szó szerint a legjobb dolog a készletünkben az útközbeni szobatisztaságra neveléshez! Bármikor, amikor a lányomnak mennie kell, keresek egy félreeső helyet, ahol félreállhatok, és ő minden alkalommal használja. Már szobatiszta és még mindig használja, ha el kell mennünk valahova! Imádjuk ezt a bilit!

 9. B****e (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez a bili nagyon kicsi, de úgy készült, hogy kontinentális és hordozható legyen. Tökéletes arra, hogy az autóban is magaddal vidd, ha a kisgyermeked még nem remekel a nyilvános mosdókban. Mi ezt egy 13 órás útra vittük magunkkal, és nagyszerűen működött! Rendkívül elégedett a vásárlásommal.

 10. I*****a (ellenőrzött vevő)

  Magyarország

  Ez a kis bili egy győzelem! A fiam naponta használja otthon, és a hosszú autóutakra is magunkkal visszük. Szuper könnyű használni, és a kis szemeteszsákok segítségével a tisztítása is egyszerű. A mérete tökéletes. Mindenképpen ajánlom mindenkinek, akinek kisgyereke van!